James!
Egyrészt örömteli, hogy nem áll le a fejlesztés, és a vevői elvárásokhoz közelebb álló megoldásokon töröd a fejed.
De ha már változtatás, nem érezném ördögtől valónak, esetleg valamilyen vizes síkoló üzembe állítását
amit mintegy plussz szolgáltatás lehetne igénybe venni. ( adott egy átlagos késes user, akinek elég egy síkhoz közeli
kőfelület, de ha valaki igényli ( pl borotvakéshez), egy teljesen sík felületet is kérhet )
Igyekszem.
Persze, eddig ez nem volt annyira kardinális kérdés, a késes világ nem ennyire érzékeny - persze minél egyenesebb, annál jobb természetesen. Sajnos ami az előnyöm - a kövek keménysége, az ilyen esetben a hátrányom, ha készen vannak a kövek, akkor már olyan kemények, hogy például amikor elvittem őket egy sírköveshez, majdnem sírtak, hogy mennyire kemény az anyag és eszi a vizes csiszológép gyémánt korongját.
Nem vicc, a pacák kért pár darabot a kövekből a gyémántok rendberakásához. Ne kérdezd hogyan használja, mert nem tudom.
Próbáltam elmenni a KGS-hez, láttam pár szép gyémántos korongot a katalógusukban, de elég - hogy finoman fogalmazzak, töketlen egy társaság, kiderült hogy amit a katalógusban láttam, azt csak valahol Portugáliában gyártják, lehet hogy hozna be, lehet hogy nem, nem is igazán értették, hogy mit is akarok, pedig ott volt nálam minta, pont az ilyen esetekre. ha azt veszem, hogy egy ilyen gyémántkorong kb 50eFt körül kezdődik, akkor azért mutathattak volna nagyobb érdeklődést is.
Szóval ez nem nagyon járható út, keresek tovább.
Van pár lehetséges megoldás, ezek hamarosan kiderülnek, melyik is lesz az üdvözítő.