Sziasztok,
Cotag jóvoltából (mégegyszer köszönöm) kipróbáltam én is ezt a gyönyörű Feather borotvát. Sok tapasztalatot még nem gyűjtöttem, de íme néhány érzés ezzel az új szépséggel kapcsolatban.
Cotag, teljes mértékben egyet értek veled, végig az járt a fejemben, hogy van-e borotva a "gépben" :-). Gyönyörű a cucc, egy műremek. Nagyon tetszik a kidolgozása, a tömege, anyaghasználat stb., de mégis vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Főleg annak tudatában, hogy mennyibe kerül. Nem akartam feather pengével indítani, így egy új wilkinson pengét tettem bele, mivel mostanában a Tech-et is ezzel használom. Szerintem a Tech is agresszívabb!!! A végén már az ATG-t is bátran nyomattam, hogy érezzem mennyire tolerálja a dolgokat. Semmi gondot nem jelentett a határozott mozdulatokkal végzett ATG sem. Szerintem ezt a cuccot az abszolút kezdőknek is lehet bátran ajánlani, teljesen bolondbiztos a hardver!
Az orrom alatt kész szenvedés volt leborotválni a szőrt, nem akartam hinni a szememnek, kezemnek. Ez a momentum annyira nem nyerte el a tetszésemet. A következő lépés, hogy kipróbáljam hogyan muzsikál Feather pengével. Remélem sokkal határozottabb lesz, ha nem, akkor sajnos azt kell mondanom, hogy csalódást fog okozni. Persze kinek a pap, kinek a papné...