Na igen!Az sokkal jobb mint az EJ.Vagy más.De ez már más téma.Megyek szerzek egyet.De hol?
Nekem is egy ilyen nyél kellene az R41 felyhez,bár az enyém 013-s.Szivesen kipróbálnám a 011-est,de nincs.Mindenki azt mondja,vidd inkább az asszonyt.Az nekem is van!
... Rájöttek, hogy nagyon lemaradtak a prémium kategóriától. ...
Abban a topikban vagyunk. Hol máshol?Vagy tudsz állandó szériát tőlük, ami a mai prémium kategóriának megfelelő?
Idézetet írta: vetus.novacula - 2016. Október 07. - 11:17:49Abban a topikban vagyunk. Hol máshol?Vagy tudsz állandó szériát tőlük, ami a mai prémium kategóriának megfelelő?Az attól függ, mit gondolsz prémium kategóriának. Gyanítom, hogy a kis cégek cnc-zett rozsdamentes borotváira gondolsz. Azok miről prémium kategória? Szerintem semmitől. Más a gyártástechnológia, de csak azért, mert kicsik a tételek. Ettől még nem lesz prémium, sőt.
Idézetet írta: vetus.novacula - 2016. Október 07. - 10:57:17... Rájöttek, hogy nagyon lemaradtak a prémium kategóriától. ...Márhogy a Mühlenél?
Idézetet írta: Horatio Luro - 2016. Október 07. - 13:01:59Idézetet írta: vetus.novacula - 2016. Október 07. - 11:17:49Abban a topikban vagyunk. Hol máshol?Vagy tudsz állandó szériát tőlük, ami a mai prémium kategóriának megfelelő?Az attól függ, mit gondolsz prémium kategóriának. Gyanítom, hogy a kis cégek cnc-zett rozsdamentes borotváira gondolsz. Azok miről prémium kategória? Szerintem semmitől. Más a gyártástechnológia, de csak azért, mert kicsik a tételek. Ettől még nem lesz prémium, sőt.Akkor a Royce a Ferrari, Lamborghini stb, műhelyei, nem a prémium jelleg miatt dolgoznak jobbára kézzel, hanem csak az alacsony darabszám végett váltják ki a robotokat, manufakturális üzemekkel! Köszönöm. Én tulok meg még azt hittem, hogy a Daciam azért olcsó, mert gagyi, de megvilágosúltam!A Ferrari is gagyi, csak a kézi gyártás miatt hiszik a barmok, hogy prémiumot vesznek 100 milliókért.