Sziasztok!
Megtörtént a második összecsapásom az R41-el.
Szereplők: R41@2013, 3 alkalmat megélt zöld Astra penge, HJM borz pamacs, Ibolyás Balatoni borotvaszappan, 1 hetes "borosta" (hagytam pihenni az első emlékezetes találkozás után az arcom, meg el is utaztam, ezért az 1 hetes szőrzet).
Zuhanyzás után mindenféle pre nélkül láttam hozzá a szertartáshoz, megfogadva Pmol pengetárs javaslatát a szöggel kapcsolatban. A hosszú szőrzetet kicsit húzta a penge, de egyébként hibátlanul vágott. Már az első kör is egyértelműen jobb eredményt adott, mint bármely eddig használt készülék+penge variáció. A nyakamon azonban (vállalva a veszélyt) 3 kört toltam, mert kíváncsi voltam, hogy milyen mértékű simaságot lehet elérni. Elképesztő az eredmény
2-3 pontvérzést azért produkáltam, de ez semmi a múltkori vérengzéshez képest
Még arra leszek kíváncsi, hogy a 1-2 nap után, ahogy nőni fog a borosta fellép-e irritáció, vagy valami kellemetlen jelenség? Mert, ha nem, akkor nagyon elégedett leszek
Az viszont biztos, hogy sokkal jobban oda kell figyelni a mozdulatokra, de nálam a borotválkozás úgysem arról szól, hogy gyorsan szabaduljunk meg a szőrtől. Ez majdnem egy kis meditáció számomra.
Úgy érzem, hogy nagy szerelem lesz ez, a viharos kezdet ellenére
Köszönöm Mindenkinek a segítséget és a tanácsokat.