Többé-kevésbé OFF > Minden, ami OFF

"Férfias" receptek, szomjoltó italok

<< < (164/164)

gregg:
Köszi mindenkinek! :sör:

A mikróst nem ismertem, de nincs is ilyen "crisp" tálam.

A keményítő szerintem semmit nem tesz a dologhoz. A legjobb eredményt nem tepsiben, hanem rácson tudtam elérni, ott a sütési idő is kevesebb. Most már 230 C-nál tartok, de nem vagyok benne biztos, hogy jobb a végeredmény légkeveréssel rövidebb ideig sütni, mint nélküle tovább. :fejtor:

Legutóbb maradt egy kis adag, amit bent hagytam a meleg sütőben. Fél-egy óra múlva egész jó állagú lett, kiszáradva.

kezdőmókus:
Nekem bármilyen sütőben és étellel csak azt sikerült elérni a légkeveréssel, hogy nem pirult meg, de "kiszáradt" az ételek felülete. Lehet én csinálok vmit rosszul.

gregg:
Én sem kedvelem a légkeverést. Süteményekhez viszont sokszor elengedhetetlen.

gregg:
Na, találtam itt egy működő leírást, receptet.

Kipróbáltam keményítő nélkül is, de vele valóban ropogósabb lett. Az ajtónyitogatás is egy jó ötlet. Egy órát volt időm áztatni. Jó étvágyat hozzá!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése