Valamelyik nap néztem a Hulk első részét és az elején egy DE-vel tolja a fsz.(talán egy Merkur-al) Képet sajna nem tudok rakni róla...azért hátha valaki kedvet kap a filmhez
Winters százados az Elit alakulat c. sorozatban pamacsol:Előtte feltörte a jeget a tálkában, abba mártogatta a pamacsot. A műveletet nem tudta befejezni egy harci helyzet miatt, viszont egy későbbi részben DE borotválkozást is bemutat a hadszíntéren. Erről sajna nem találtam képet... (7. rész, 21. perc környékén, ha valaki tudna belőle képet lopni)
Idézetet írta: Forri - 2014. Szeptember 05. - 09:42:36Winters százados az Elit alakulat c. sorozatban pamacsol:Előtte feltörte a jeget a tálkában, abba mártogatta a pamacsot. A műveletet nem tudta befejezni egy harci helyzet miatt, viszont egy későbbi részben DE borotválkozást is bemutat a hadszíntéren. Erről sajna nem találtam képet... (7. rész, 21. perc környékén, ha valaki tudna belőle képet lopni)Na, ujra meg kellene neznem. Persze nem a pamacsolas miatt :-)
Idézetet írta: Qka - 2014. Szeptember 05. - 20:06:41Idézetet írta: Forri - 2014. Szeptember 05. - 09:42:36Winters százados az Elit alakulat c. sorozatban pamacsol:Előtte feltörte a jeget a tálkában, abba mártogatta a pamacsot. A műveletet nem tudta befejezni egy harci helyzet miatt, viszont egy későbbi részben DE borotválkozást is bemutat a hadszíntéren. Erről sajna nem találtam képet... (7. rész, 21. perc környékén, ha valaki tudna belőle képet lopni)Na, ujra meg kellene neznem. Persze nem a pamacsolas miatt :-)Megunhatatlan sorozat.