Szerző Téma: jester  (Megtekintve 1962 alkalommal)

Nem elérhető jester

  • Új tag
  • *
  • Hozzászólások: 10
jester
« Dátum: 2009. November 24. - 11:20:52 »
Sziasztok!

Ha már a bemutatkozásnál tartunk, íme az eddigi arzenálom:

A kezdet kezdetén még eldobható borotvákkal próbálkoztam (Gilette, Wilkinson stb.), aztán váltottam a Gilette Sensor Excel-re. Ez akkoriban még jónak tűnt, a gyenge arcszőrzet miatt nem is kellett gyakran cserélni a fejet.
Később, amikor már megerősödött az arcszőröm, elektromos borotvára váltottam. Volt - illetve még van is - egy Philishave ... (nem tudok típusszámot így hirtelen) 3 körkéses, Lift&Cut rendszerű. Ez egészen bevált, de rendszeres használat mellett nyúzta a bőrömet. Kipróbáltam egy Braunt is, na az nagyon nem jött be, folyton mintha megvágott volna.
Ekkor jött a váltás, sima DE borotvára. Otthon volt egy nevenincs butterfly modell, azon tanultam, meg egy műanyag Wilkinsonon. Ez utóbbi lényegesen silányabb, mint a nevenincs, de legalább fém fejű borotva.
Utána találtam a kispados fórumra, és beruháztam egy Lord L6-os borotvába. Azóta is azt használom, legnagyobb megelégedésemre.

Pengékből is több félét próbáltam már: Gilette (orosz?), Wilkinson, Astra, Lord. Az Astra és Lord pengékkel volt a legjobb tapasztalat.
Naponta borotválkozom, szigorúan csak szálirányban, így egy hetet kibírnak.

Egy cserélhető pengés beretvát is találtam a sufniban (shavette?), de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Túl sok ideig tart vele a borotválkozás, oda kell figyelni, különben veszélyes lehet.

Borotvahab, aftershave: még nem vitt rá a lélek, hogy beszerezzek pamacsot stb., így ezek az aktuális tervek között szerepelnek. Borotvahabból a Gilettet, Niveát használok; aftershave ami jön. Télen a Nivea aftershave balzsamját.

No, ennyit röviden, hadd szóljon a fórum!
Üdv!

Nem elérhető edrose

  • Adminisztrátor
  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 3560
    • Pamacs és penge
Re:jester
« Válasz #1 Dátum: 2009. November 24. - 14:49:49 »
Szia jester, velkóm a Fórumban!
Jó a kezdet, és a Lord L6 valóban jól teljesít, nemrég tesztelgettem.
Ha majd rávisz a lélek a szappanra-krémre és a pamacsra, meglátod (megérzed), milyen kár volt ennyi időn át aeroszolos izéket fújkodni az arcodra... ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici