Udvozlet az Eltarsaknak!
Az utobbi par honapban elegge eltuntem. Kicsit rendbe kellett magam tenni, kivul-belul. Vegre megtortent egy nagy valtozas az eletemben amit sokaig halogattunk parommal. Felkoltoztunk a videki szuloi hazbol egy Budapesti alberletbe. Eles valtas mit ne mondjak. Nem mondom, hogy mostantol aktiv leszek, de igyekszem. Ennek oka, hogy meg szoknom kell a valtast, ami nem annyira konnyu, mint amilyennek az ember elsore gondolna. Gyulolom a valtozast 😥
Keszitettem nektek par kepet, mert vegre nem kell dobozban lakniuk a dragaimnak. Remelem tetszeni fog nektek. Ez mar a veglegesnek mondhato keszlet, lassan tobb, mint fel eve nincs benne valtozas. Ezeket a termekeket nagyon megszerettem. Barmi kerdesetek van olvassatok vissza, a legtobbrol mar irtam az elmult 5-6 evben, de nyugodtan ram is irhattok.
A furdo nagyon picike, sotet es levegotlen, igy egy darabig a nyaralos szettemet fogom hasznalni amiben egy Yaqi szinti pamacs volt. Az talan meg tud szaradni a furdoszobai szekrenyben. A malacok meg a borzok majd rotalva lesznek es visszakerulnek a szobai szekrenyre vagy polcra, a hasznalat utan.