Szerző Téma: Pasztázás, bőrápolás  (Megtekintve 248346 alkalommal)

Nem elérhető Tanto

• Törzstag
  • Tanto
Re:Pasztázás, bőrápolás
« Válasz #255 Dátum: 2013. Május 22. - 16:58:12 »
Gyuri,   :bow:

ráadásul  1  km-re  van  tőlem.  :jajne:, a  kerületemben.

Tanto
Tanto

Minden út felett ott a csillag, csak meg kell látni.

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #256 Dátum: 2013. Május 22. - 17:16:25 »
pörfikt  :sör:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Tanto

• Törzstag
  • Tanto
« Válasz #257 Dátum: 2013. Június 15. - 18:52:15 »
A  kereső  vagy  6-7  topicra  kidobta a pigment  szót ......  úgy  hogy  egy helyen  kérdezem meg:

a  kapható  pigmentekben a  szemcseméret  egyforma  vagy  eltérő  lehet  (jelentősen ) ?

Voltam  művészellátóban, de ott  az  üvegcsében  vasoxid  volt, de  semmi  infó  arról, hogy  a  pigment  mérete  mekkora  .

Tanto
Tanto

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #258 Dátum: 2013. Június 15. - 19:49:33 »

Jelentősen. A 6 mikrontól a 0.5 mikronig az őrlési finomságtól függ ( az őrlési finomság a színező képességet befolyásolja
szervetlen pasztánál, mert nekünk az kell...)

Megmondani csak a gyártó tudja. Egy utasellátó művészellátó ezt még saccolni sem fogja.

vegyél gyárit ( Dovo, vagy SRP) ott leírják, vagy ne foglalkozz vele.....  :futyul:
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #259 Dátum: 2013. Június 15. - 20:59:55 »
Biztos változik, de én eddig nemigen vettem még észre különbséget a művészellátós zöld pigment, és a Livi féle zöld krómoxid kréta között. Livis krómoxidot én is azért vettem hogy az majd jobb lesz, de semmit nem változtatott látszólag.

Szóval nyugodtan lehet 500Ft-ért venni kicsi üvegcsével, ha nem akarsz pár ezer forintot költeni "gyárira", de természetesen az utóbbi a tuti ha aggódsz miatta.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Tanto

• Törzstag
  • Tanto
« Válasz #260 Dátum: 2013. Június 16. - 21:40:19 »

Igazából  annyira  nem aggódok,  hogy  ne  tudjak ...   mondjuk aludni,  csak  a  vásárlásnál  szeretem
tudni, mit  is  vettem .... pontosan, nem  kb.

Valaki  valahol  tud  zöld  régi  stiftet   ?

Tanto

Biztos változik, de én eddig nemigen vettem még észre különbséget a művészellátós zöld pigment, és a Livi féle zöld krómoxid kréta között. Livis krómoxidot én is azért vettem hogy az majd jobb lesz, de semmit nem változtatott látszólag.

Szóval nyugodtan lehet 500Ft-ért venni kicsi üvegcsével, ha nem akarsz pár ezer forintot költeni "gyárira", de természetesen az utóbbi a tuti ha aggódsz miatta.
Tanto

Nem elérhető Ostor

• Törzstag
« Válasz #261 Dátum: 2013. Június 19. - 07:50:23 »
Hurrrrrááá!

Megjött a fenőbőröm Szegedről , Szőrmók segítségével . Nagyon jól néz ki, holnap kipróbálom  ;D

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #262 Dátum: 2013. Június 19. - 09:19:09 »
Hurrrrrááá!

Megjött a fenőbőröm Szegedről , Szőrmók segítségével . Nagyon jól néz ki, holnap kipróbálom  ;D

Irigykedem :futyul:

Én véletlenül sem mertem kipróbálni, máskor soha, de éppen azt, pont akkor...összekaszabolom :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető Lajos The Silent

• Törzstag
« Válasz #263 Dátum: 2014. Május 18. - 19:08:26 »
Sziasztok!

Van egy extrametálos fára ragasztott bőrhöz kapott kis tégelyem. Valami fehér cucc van benne, amit nem tudok, hogy konkrétan mi... A fenőcucc már nincs meg, a weboldalon meg "fenőzsírként" említik. Valaki tud nekem infóval szolgálni?

http://extrametal.hu/nyeles-praktikus-fenoszij-kisipari-borotvakesekhez-es-pedikuros-eszkozokhoz-ajanlott-p-2662.html?cPath=116_120

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #264 Dátum: 2014. Május 18. - 19:11:55 »
Szia,

az elvileg birkafaggyú. A durva oldalt érdemes egyszer jól átkenni vele, esetleg "hajszárítózni", hogy jól beigya. Kicsit puhítja a bőrt. A finom oldal maradjon szárazon! A fenés így ezen az oldalon kicsit "ragadósabb" lesz, de működik. Nem tudom, milyen lenne nélküle, ez ügyben hallgattam Flasnerékre, és már a kezdetekkor beavattam a bőrt. Gondolom, másik durva "nagyoló" szíjon is működik.

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

• Törzstag
« Válasz #265 Dátum: 2014. Május 18. - 19:17:54 »
Köszi a gyors választ! Van egy nem rozsdamentes túrakésem (tudom, ez nem az a fórum...  :) ), azt kezelgetném vele alkalmanként, hogy nem korrodáljon. Gondolom a penge átkenésére is alkalmas lehet.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #266 Dátum: 2014. Május 18. - 19:23:54 »
Azt nem tudom, hogy arra tökéletesen alkalmas-e. A fórumon megoszlanak a vélemények a kések/borotvakések ápolására, konzerválására használt anyagok tekintetében. Jómagam szinte mindenre Renaissaince Wax-ot használok. Nagyon megszerettem.

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

• Törzstag
« Válasz #267 Dátum: 2014. Május 18. - 19:55:49 »
Jónak tűnik ez a Wax. Már csak az a kérdés, hogy honnan tudok szerezni... Majd utánakeresek, talán van valami bolt is, nem csak a manapság divatos webshop. Köszi!

Nem elérhető doddi

• Törzstag
« Válasz #268 Dátum: 2014. Május 18. - 21:12:27 »
Üdv
Valaki veszprémi, vagy aki arra jár, meg tudná nekem nézni, hogy a Budapest út 89/B szám alatti Vetrimpex Kft-ben árulnak még Boston bőr balzsamot?
Köszi

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #269 Dátum: 2014. Május 18. - 22:09:21 »
Üdv
Valaki veszprémi, vagy aki arra jár, meg tudná nekem nézni, hogy a Budapest út 89/B szám alatti Vetrimpex Kft-ben árulnak még Boston bőr balzsamot?
Köszi
Ha nincs a fórumon veszprémi, akkor megbízom holnap öcsémet.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici