Sziasztok!
Nemrég csatlakoztam a fórumhoz. Én is érintett vagyok a témában, hiszen eléggé el kezdett több éve ritkulni a hajam.
Eleinte próbáltam, hogy egy kicsit növesztek rajta, hátha nem látszik annyira, de rájöttem, hogy nem a legjobb megoldás, mert úgy még jobban látszódott, hogy felül ritka.
Egy szép nyári napon arra döntöttem, hogy nem kínlódok vele tovább, vettem egy nullásgépet és ledúrtam teljesen kopaszra.
Először nagyon furcsa volt, de hamar hozzászoktam én is és a környezetem is. Szerencsére jó a fejformám, így jól áll a kopasz fej.
Azóta hetente végigmegyek rajta nullásgéppel, illetve néhány hónapja, havi egyszer leborotválom.
Nekem a Wilkinson Extreme3 jött be eddig (többet próbáltam, eddig ez bánik a legszebben a fejbőrömmel, de várok még tanácsokat), a hab úgy tapasztaltam, hogy mindegy milyen, illetve a zselé is teljesen megfelelt. Ha teljesen tükör simára szeretném leborotválni, akkor mehetek száliránnyal ellentétesen? (Azt még nem próbáltam…)
Van olyan villanyborotva, ami szinte borotvált hatásúra tudja borotválni a fejet?
Előre is köszönöm a válaszokat!