Hát én nem vagyok vmi nagy gurmann ilyen téren
, plusz az orrom sem olyan egetrengetően érzékeny, de a finom illatokat szolidan
prezentálva szeretem.
A sétáló parfümfelhőktől agybajt kapok, de egy kevés mindig jó.
Én most Diesel Plus-Plust használok, meg van még a régi avonos Signature-ömből egy icipici, de hát az a kiváló illata ellenére
sajnos hamar párolgott, gyenge volt, hamar eltűnt az illata.
Használtam még sokáig Antonio Banderas Mediterráneót, azt nagyon szerettem.
Mostanság Burberryket szagolgattam, alapból tetszettek, de van bennük vmi menthol vagy nem is tudom mi, és az zavar.
A Signature-ben tetszik az érdekes összeállítás: zöldalma,grépfrút,bambusz,gyömbér, fehér cédrus stb.
A Banderasban meg tetszik,h vannak benne klasszikus jegyek, ámbra, pézsma, de megvan benne a gyömbér,bergamott is,amiket nagyon szeretek. A paprika meg olyan kellemes, csípős felhangot ad neki, kicsit olyan, mint a Kenzo egyik parfümje, ami paprikás, de annál sztem sokkal szolidabb, korrektebb tálalással. Nem olyan vad.
A Dieselemet is szeretem.
Összegezve a friss, természetes, gyümölcsös-fás illatokat szeretem némi nehéz, hagyományosabb elemmel, finoman elbújtatva.
Egyszer szeretnék csináltatni ezekből az anyagokból egy sajátot, de mivel gyanítom,h ez nagyon sokba kerülne és messze
túl lenne a keretemen, sajnos nem hinném,h a következő pár évben kerül sor rá.
Nem tudja vki, h nagyságrendileg mennyibe kerül az ilyesmi?
Mondjuk olyan 30ml esetén?
Szerk.: és nem vetnék meg egy üvegcsényi Givenchy Xeryust meg Chanel Allure-t sem.