Egy gyors Crown King revjú, hátha mást is érdekel.
Nagy örömömre megérkezett a pamaty, nagy bánatomra fennakadt a vámon, ami plusz ötezervalahány forintba fájt.
A nyélre csatlakoztatott puhább köteg műanyag hengerben, a kettes számú gerinces, papír dobozban érkezett.
Hogy érezzük a méretkülönbséget:
A nyél üreges. A csatlakozásnál piros tömítőgyűrű. A kötegek beleragasztva a gyűrűkbe. A pamacs tömege 120g. Összehasonlításképp a Semogue-om 50g.
A két gyűrűn számozás van, 1-es és 2-es köteg. Az 1. ragasztása nem volt tökéletes, szóval ragasztással indult a közös történetünk. Kezdem megszokni, hogy már mindenhez úgy jutok hozzá, hogy először javítani kell... Elkurvul a világ.
Kicsi lukacska:
Első benyomások.
A nyél pont olyan faszaság, ahogy gondoltam. A barázdált rész keresztmetszete hatágú csillag, talán egy ötágú még jobb lett volna. Talán. Minden esetre stabilan tartható, nem csúszik, nem fordul, fasza. Kíváncsian vártam, milyen lesz a súlyos nyél használat közben. Remek. Épp úgy az irányíthatóságot javítja, mint egy nehezebb borotva egy bakelithez képest.
A pamacs.
Szinti pamacsom sose vót, ezt tessék figyelembe venni. Egyelőre csak a gerincesebb verziót tudtam kipróbálni. Nagyon más ez, mit a szőr pamacsaim voltak. Ha tálkában, akkor körkörös és tunkolós mozdulatokkal szoktam a habot előállítani. Itt a tunkolás nem igazán működött. A szinti pamacsokat is érdemes áztatni, változik valami?
Szóval a habverés lassabban ment. Nyilván az arcon habosítás nyerőbb lesz majd. Valszeg a puhább pamacs is simább ügy lesz.
Az érintése..., hát az számomra elképesztően puha és lágy. Nem tudom létezik-e ilyen borz, de nem is volt még eddig szerencsém felsőkategóriás lágy darabokhoz. Minden esetre ez nagyon lágy. A gerincessége fura. Olyan érzés volt, mintha a közepe lószőr lenne. Kíváncsian várom a puhább köteget.
Fér bele jó sok víz, ha valaki azokat a módszereket szereti.
Plusz naccerűség, hogy kapható hozzá pótgyűrű, amivel előállíthatjuk a saját kötegeinket. Egy ragasztás és kész.
Ja, az átmérő 24-es.
Összességében nagyon bejött. Tetszik a súly, a fogás és a külső. A szinti pedig egy új világ számomra, ezzel még csak ismerkedem. Egyelőre a kevert borz viszi nálam a prímet.