Tehát kipróbáltam New Jersey
kedvencét "a" Barbont. Nagyapám is ezzel tolta az ipart, há' mondom jó lesz nekem is. Apránként adagolva a vizet a - vízzel együtt megmikrózott, immáron meleg - müzlistálban kevertem ki a legjobb állagú habot. Pazar, sűrű, krémes, jó illatú, jó állagú, f@sz@. Egy kisujj percnyi mennyiségből dolgoztam, 4 kör bőven kijött, több nem kellett, de 2 még biztos volt a pamacsban. BBS-re nyomtam a képem, csak az utsó körben csípett icipicit, de amúgy nagyon kellemes volt. Utána Bloc Osma satírozás, száradás után hideg vizes öblítés, felitatás. Most olyan a pofám, mint 6 éves koromban.
Egy észrevétel: az eddig kipróbált low-cost krémeknél több residuumot hagy maga után. 1 szó mint 100: good old stuff. Ennyiért pláne.