Jelentem az Wilkinson ufo probléma megoldva. Lehet azért nem aludtam nyugodtan? Felkeltem ezaprojekt volt az első.
Mivel nem hülye a magyar beugrott valami félálomban. Sokan reszelgetik. Mondom anya kő a reszelő mert az urak azt nyomják a bolognaira.
Az ötlet egyenlőre abba maradt mert kinek kell szappanyos sajtreszelő. Aztán jött
. Pont most hajítottam ki a hajvágómat mert agylobbott kaptam tőle.
Egy másik gép dobozában van egy fésű ami az én 2 mm es hajamra nem kell. Ötlet nem reszelek én hanem török egy darabot belőle és azzal megkaparom a tetejét a nekem szükséges reszelék mértékéig.
Előtte ufoba kis meleg víz lezár majd az egész bele a csapba dunsztolni szintúgy meleg vízbe. Közben tálka,bögre nézés a konyhába ravasz mosollyal.
Első választás egy törpapás csésze volt de nem adta mert mély volt.
Így más kellett elcsennem maradt egy nasis tál aminek még neve is van /BIANCHI/ jé most kapcsolok fürdő márka. akkor visszakerült az őt megillető helyre.
Folytatás szappan kivétel a meleg vízből majd kaparás a fésűvel és felkenés róla a pamacsra és a disájnos tálkámban pamacsolás.
És az eredmény? Tessék.
És ráadásnak még tárolónak is jó lesz. Nesze neked Bianchi. Eddig meg mogyoró volt benned.