Ótvar népek nem kezelik, boxolják, fényesítik. Úgy egészen másképp néz ki, tudod?
Értem mire gondolsz csak azért annyira ez nem állja meg a helyét...hisz attól hogy egy Ferrari tiszta galambszar,attól még Ferrari marad.Elnézést a hirtelen felindulásból elkövetett
postolás miatt...tőlem nagyon távol áll ez a bakancsosdi. Szellőzik? Van teljes hosszúságú (nem boka) veszkó csiszmám...tudom milyen nyáron hordani.Ezért sem hordom...ha legközelebb rá visz a lélek,nem veszek csak bokacsizmát.
A pár linkelt Martens nem annyira gáz,kivéve az utolsót,ez az amitől herótom van.
Nem ítélem el azokat akik ilyet hordanak,mert sztem nekem sincs a nagy többségnek tetsző stílusom...csak valahogy nem tetszenek a bakancsok,kifejezetten az acélbetétes 'említett rétegből' való emberek bakancsai.
Ilyenem van orrvassal...amióta megvan nem volt semmi baja, csak a Gábor Csizmához vittem el ilyen csúszó-hülyeséget beletetetni...azért, hogy a levételnél ne dörzsölődjön ki a hátsó rész belseje.Jah meg rakott rá az öreg ingyen az orrvas alá egy kis fémdarabot ami a talpgumit lefogja...az tök jól kopog.
(ha akarom)
Érdemes elnézni az öreghez,mert mai napig kézzel készít(enek) minőségi csizmákat,cipőket...(esetleg bakancsokat) Azt hiszem a Király utcánál kell leszállni a 4-6os viliről. Árul kész darabokat illetve nem sok árkülönbséggel egyedi méretre gyártottakat is.Viszonyításképp az én spanyol veszkóm 65e volt, anyunak és apunak méretre gyártott Gábor csizmája meg 30-35 körül/darab.