Idézetet írta: ultra - 2013. December 02. - 21:23:08UFO Goliath Edwin Jagger-en. AsszemSzerintem az egy Merkur fej
UFO Goliath Edwin Jagger-en. Asszem
Már megtörtént. Illetve túl vagyok rajta - már mint a rendelésen. Mindkettő jön. Ha "Aliens" mester is úgy akarja. Vagy kettő Goliath, ha mégis UFO.
Idézetet írta: ultra - 2013. December 04. - 20:16:28Urak ,hogy tudok a topikban uj temat inditani? Gondoltam csinalok egy illusztracios beszamolot par markarol amit hasznalok. Kezdenem a Weber-rel.Itt jelzed (vagy a fórummal kapcsolatos ügyek topikba) és előbb-utóbb elkészül.Hogyan jutottál Weber-hez? A honlapjuk elég buta, és az Amazonra mutogat. Amazon meg felejtős kis hazánkban.
Urak ,hogy tudok a topikban uj temat inditani? Gondoltam csinalok egy illusztracios beszamolot par markarol amit hasznalok. Kezdenem a Weber-rel.
Idézetet írta: ultra - 2013. December 04. - 20:22:28A szallitasi koltsegeket redukaljak az amazonnal sajat elmondasuk szerint.Na pont ez a baj az Amazonnal, hogy kib...ott drága a szállítás
A szallitasi koltsegeket redukaljak az amazonnal sajat elmondasuk szerint.
Idézetet írta: PBF - 2013. December 04. - 20:33:52Idézetet írta: ultra - 2013. December 04. - 20:22:28A szallitasi koltsegeket redukaljak az amazonnal sajat elmondasuk szerint.Na pont ez a baj az Amazonnal, hogy kib...ott drága a szállítás Nem úgy van, hogy 35 dollár felett ingyenes? Vagy az csak valami átverés?
Wizamet, lengyel borotva és pengegyártó.