Sziasztok!
Néhány hete nagy élvezettel olvasom a fórumot. Azt kell mondjam nagyon jó fej itt mindenki
.
De miképp kerültem ide?
2 hónapja még gilette mach3 patronos borotvával hámoztam a bőrömet. Érzékeny bőrrel és erős borostával áldott meg a sors, így a borotválkozás után folyamatos bőrirritáció/kipattogzás jelentkezett. Feleségem közölte, hogy nézzem meg a jutúbon, hogyan is kell helyesen borotválkozni. Ő is onnan "fodrászkodik"
Rátaláltam a DE borotválkozással kapcsolatos videókra. Innen pedig a lejtő már a fórum felé "lejtett".
Próbaképp vettem egy Lord L6-t + Douglasban Proraso pre krémet és Proraso szappan, egy Balea pamacsot már úgyis használtam. Mit is mondjak... ég és föld már az első alkalommal. Nem volt irritáció. Az utálatos, nyűgnek tekintett borotválkozás egy olyan tevékenységgé "fajult" amit alig várok
Elkapott a gépszíj ..... Felbátorodva a sikereken, bújtam a fórumot és rendeltem néhány dolgot próbálgatni: penge mintacsomag, borotvakrémek, szappan és két pamacs (Semogue 2020 Badger Brush, Semogue Owners Club 2 Boar Cherry ) + tegnap vettem egy mühle r89 készüléket (nagyon szuper cucc).
A borotválkozás újra élvezet. Viva