Sziasztok!
Idáig én úgy voltam vele, hogy nem tartottam számon, melyik penge milyen sokáig bírja az iramot. Annyit azért észrevettem, hogy ha nem borotválkozom kétnaponta, hanem hagyom nőni a szőrt, akkor hamarabb elkopik a pengék éle, pedig elvileg ugye kevesebb alkalommal volt használva. Tehát én úgy vettem észre, hogy a DE pengék nem szeretik a hosszú szakállt.
Plebejus koromban a márkákkal sem foglalkoztam, megvettem ami a kezem ügyébe esett, netán a legolcsóbb volt. Mivel Magyarországon sosem volt valami nagy választék ezekből, így sok variációra amúgy sem nyílt volna lehetőség.
Megvilágosodásom óta viszont megvetően tekintek pl a kék Gilette-re és nézegetem a neten, vajon melyiket is lenne érdemes megvenni. A leírások alapján már most biztos, hogy a Feathert ki fogom próbálni, de láttam egy Kai nevű cuccot is, ami szintén a kipróbálandók listáján van. A Derby-t mellékelték a borotvához, az lesz az első próba. Most még van egy adag Wilkinsonom itthon, de ha most megrendelem ezeket a cuccokat, akkor azok megérkezéséig el is fogy, ami van.