Edt-ől szerintem max. feleannyiért megkapod.
http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=146.0
Azóval az Auchan-os az L105B, zöld Super Stainless Classic, 10-es papírdoboz, az ExtraMetal-os pedig L099B, zöld Super Stainless, 5-ös műa. adagolódobozban.
Aztán hogy a kettő között van -e a csomagoláson és a cikkszámon kívül különbség, azt talán csak Penge tudja megmondani, Penge?
Ami biztos. A műanyag tárolódoboz (no meg a kartoncimke)
okoz egy kis különbséget a gyári árban, egyébként láthatóan más piacra gyártják a kettőt ( A végfelhasználói árban ez már keményen érezhető is). A pengék különbségéről inkább Botondot kérdezzétek ( Ő úgy tudom probálta szimultán a kettőt), azonban szerintem is kicsit "butább" volt az egyszerű 10-es, de én már elég rég próbáltam, a SuperChrome nálam azonnal kiütötte őket, és akkor még nem is Classic volt az L099, hanem csak SS, azóta meg volt fejlesztés is. A különbséget én ennek tudnám be, a Classic jelző meg megerősít, hogy az élgeometrián nem változtattak. ( Hamarosan viszek haza egy-egy packot, hogy újra felderítsem a dolgot.)
Ami a nagy árkülönbséget illeti. Extrametál a legtöbb termékével a luxust, és az elitet szolgálja, a szolgáltatásuk és az, hogy minden magas bérleti díjú plázában jelen vannak, nyilván bele kell, hogy legyen építve az árba ( arról nem is beszélve, hogy nem veszünk svájci bicskát minden nap), míg a madaras minden "jóárasított" termékét megpróbálja megtetézni és beszerzési ár környékén adni ( szándékosan vagy tévedésből néha alatta), hogy piacot nyerjen... Mind a kétfajta értékesítési model működik, bár az Ósan tartósan veszteséget produkál itthon... Azt tudjuk, hogy 400Ft-ért is simán el lehet adni egy 5db/csomag pengét, nyilván azért alacsonyabb darabszámmal, 1300-ért/5 db már jóval nehezebb...(akár Timor, akár Jingjao, vagy LORD) A 149 Ft/10db viszont ezek után tényleg full akciós...