Metalwarrior, köszönöm a tanácsot meg a tapasztalatod megosztását, jó ötletnek tartom, hogy a rizikósabb helyeket kikerülve ismerkedjek a késsel, és a már megszokott 3 pengéssel húzzam le a kihagyott részt a végén!
Salmo, értem amit mondasz, és igazából olvasva amit írsz rá kellett jönnöm, hogy már elhatároztam magam, mindenképpen elkezdem kitanulni ezt a művészetet, ahogy fent is írom, először talán arcom azon a részén ahol nincsenek anyajegyeim.
Ha jobban belegondolok, arcomnak csak az egyik oldalán van 2 olyan jellegű ( lencseszemnyi, kicsit kidudorodó)anyajegy amit joggal féltenék, a másik oldal szabad gyakorlóterep : )
A DE valamiért egyáltalán nem vonz, de igazából nem is nagyon tanulmányoztam eddig. Ha valóban úgy érzed, hogy kezdésnek jobb volna, akkor lehet hogy megfogadom a tanácsod és azt próbálom ki először ( Mwarrior is említette, biztos van benne valami).
A sebészeti beavatkozást nem érzem jó megoldásnak, nem szeretnék ennyire beleavatkozni az adottságaimba, ha nincs rá elkerülhetetlenül szükség.
Kicsit bízom abban, hogy megúszom annyival mint amit egy hivatásos katona ismerősöm mondott, hogy neki is volt, de mivel mindennap kötelező volt a borotválkozás a seregben szép lassan "lekoptak", és azóta nem jöttek vissza. Ez persze nem a komolyabb vágásokra vonatkozik, hanem az apró rétegenkénti lekoptatásra.
Mindenesetre nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Egy darabig emésztem a témát, tanulmányozom a DE-t is, aztán lépek majd valamit.