Ezt nem tudom láttad-e, hátha egymás mellé téve, egy helyen olvasva segít dönteni.
http://shavenook.com/showthread.php?tid=1029Nekem nem volt 34C-m de a HD nyél nekem bejön külcsínileg. Van más borotvám ilyen nyéllel (37C), és azok alapján azt mondom, hogy a hosszabb nyél nekem szimpatikusabb, R89em van, az kb ugyanaz mint az EJ89. Mondjuk nekem az EJ nyelek annyira nem jönnek be külsőre, de ennek ellenére az a nyél hossz könnyebben kezelhető súlypontot eredményez (nekem). Szóval én az EJ89-re (vagy inkább Mühle R89-re) szavaznék a kettőből. Fej tekintetében meglehetősen hasonló a két készülék, ha nem egyforma. De majd jön valaki aki használta mindkettőt, és mond valamit.
Szerintem jó döntés hogy kihagyod az L6-ot (pedig már majdnem felraktam egy kezdő készletet Elad-ba
), tudom, ment a fika a Merkur topikban, szerintem kicsit eltúlozták a srácok, de mondhatjuk hogy minden ízlés dolga. Így nehéz erre a kérdésre válaszolni helyetted. Javaslom próbáld megnézni mindkét modellt élőben, és ne a netes képek alapján akarj dönteni. Hogy a hosszabb vagy a rövidebb nyél jön-e be, azt úgyis csak akkor fogod igazán tudni, ha már kipróbáltad mindkettőt.
Hát, ilyen hozzáállással nem sok jót jósolok neked ebben a műfajban
akarom mondani, de, jó sok borotvát
OFF
egyébként az ilyen jellegű filozofálgatásoknak/kérdéseknek inkább a "Kezdésnek mit"-ben jobb helye lenne, mint itt, az adott márka topikjában.