Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308887 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Lord
« Válasz #1125 Dátum: 2016. Október 09. - 15:59:06 »
Még azt is el tudom képzelni, hogy olyan l6-t kaptál, aminek kicsi a gapja. Sajnos előfordúlt.

Akkor meg valóban nyomni kell.

- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető kiralyroli

• Új tag
  • *
« Válasz #1126 Dátum: 2016. Október 09. - 16:37:27 »
Értem. Van egy L111 borotvám is csak azt még nem használtam. Kb 1 hónapja használom az L6-ot, szerinted mikor kezdhetem el az L111-et? Előtte nem hagyományos borotvával borotválkoztam, az L111 meg nem való kezdőknek. Mire figyeljek oda ha elkezdem használni?

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1127 Dátum: 2016. Október 09. - 16:44:51 »
Mondjuk reggel?

Nem elérhető pazzo

• Törzstag
« Válasz #1128 Dátum: 2016. November 09. - 00:49:20 »
Sziasztok!

Hol lehet Budapesten "offline" Lord L5, L6, vagy a LP1822 (Prémium) borotvát kapni?
Kerestem eddig egy pár helyen (Auchan, Tesco, DM, Rossman, még kínai háztartási üzletben is), de nem találtam, illetve csak az olcsóbb, műanyag Lord-okat, és Wilkinson-t.
Most egy LP1823-at használok, amit eurós boltban vettem, de kipróbálnék valami "acélosabbat" is.

Modern barlangrajzoló, és webcsavargó

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #1129 Dátum: 2016. November 09. - 08:16:49 »
Én Extrametálban vettem.

Nem elérhető Detre

• Törzstag
« Válasz #1130 Dátum: 2016. November 09. - 09:17:07 »
Extrametál standon láttam Lord készülékeket a Mamutban, de nem tudom, hogy az általad keresett modellek voltak-e.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1131 Dátum: 2016. November 09. - 09:38:20 »
Azok

Mert az L5 -tech , L6 - 80-s klón, több kevesebb sikerrel. Én inkább párcezerrel drágábba, merkurt vennék.

Nem elérhető Narakh

• Törzstag
« Válasz #1132 Dátum: 2016. November 09. - 09:48:30 »
Én inkább párcezerrel drágábba, merkurt vennék.

Azért az jó párezer. Nagyjából háromszor annyi.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1133 Dátum: 2016. November 09. - 09:58:32 »
Én inkább párcezerrel drágábba, merkurt vennék.

Azért az jó párezer. Nagyjából háromszor annyi.

Ja, de az már akár lehet végállomás is, az L6 inkább próbapálya,  s legyünk őszinték, van minőségi szórása.

Volt vagy nlgyem itthom egyszer, nem volt kettőnek se, egyforma GAP-ja, nem, hogy mindnek, sőt, egynek, egyáltalán nem is volt.

Azzal borotválhatott meg a lányom párszor.

Nem elérhető pazzo

• Törzstag
« Válasz #1134 Dátum: 2016. November 09. - 11:06:34 »
Köszönöm szépen a válaszokat!
Valamikor elnézek a Mamutba. A honlapján nem írja az Extrametál, hogy forgalmaz Lord-ot, ezért nem találhattam.  :thanks:

pmol322: van egyfajta "beárazás" a fejemben. Telefon 100.000 alatt, farmert max 5000-ért, ilyesmi.
Borotváért is maximum 5.000-et adnék. Nekem ennél többet nem ér. Gyönyörűek, biztos jó a fogásuk, de 9-10.000-ért nem kérem.
Ha nem kapok acél Lord-ot, veszek Weishi-t, vagy egy szép használtat. Eladók között láttam egy csinos Gillett-et, egész jó áron, de nem tudom, mennyire vad ez a fajta.
De köszönöm a tanácsot! Ki tudja? Egyszer talán majd nem bírok ellenállni egy Merkurnak, Mühle-nek, vagy EJ-nek.  ;)

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #1135 Dátum: 2016. November 09. - 11:10:11 »
Köszönöm szépen a válaszokat!
Valamikor elnézek a Mamutba. A honlapján nem írja az Extrametál, hogy forgalmaz Lord-ot, ezért nem találhattam.  :thanks:

pmol322: van egyfajta "beárazás" a fejemben. Telefon 100.000 alatt, farmert max 5000-ért, ilyesmi.
Borotváért is maximum 5.000-et adnék. Nekem ennél többet nem ér. Gyönyörűek, biztos jó a fogásuk, de 9-10.000-ért nem kérem.
Ha nem kapok acél Lord-ot, veszek Weishi-t, vagy egy szép használtat. Eladók között láttam egy csinos Gillett-et, egész jó áron, de nem tudom, mennyire vad ez a fajta.
De köszönöm a tanácsot! Ki tudja? Egyszer talán majd nem bírok ellenállni egy Merkurnak, Mühle-nek, vagy EJ-nek.  ;)
Van, amikor az alapvető minőség bizonyos ár alatt nem kapható meg. De ezt már neked kell eldönteni.
Gillette Tech 1951

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1136 Dátum: 2016. November 09. - 11:11:45 »
Pazzo, csak kérdezem, eddig mivel borotválkoztál, s az éviben mekkora költséggel terhelte a családi büdzsét?

Nem elérhető pazzo

• Törzstag
« Válasz #1137 Dátum: 2016. November 09. - 11:15:33 »
Pazzo, csak kérdezem, eddig mivel borotválkoztál, s az éviben mekkora költséggel terhelte a családi büdzsét?

Lidl-féle Cien patronossal. Maga a készülék volt majdnem 1000 forint, és 8-10 pótfej 750.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1138 Dátum: 2016. November 09. - 11:22:41 »
Hidd el, nem a zsebedben turkálunk, teéjesen jószándékkal jelzünk, s messze nem a csúcskészüléket ajánlottam.

Én egyszer kopróbáltam -bár ne tettem volna -a Cien-t, egy kaparást teljesített nálam.

Ezek szerint, neked kevésbé rossz a véleményed, mert nem próbáltad rögtön másnap megetetni. LIDL boltvezetőjével, vagy, s most nem személyeskedés, véletlen se vedd magadta, az Istenért ne sértődj a következő mondatokon meg: Nem tudod, milyen ha valóban borotválkozól, mindem mellékes kín nélkűl.

S ezért vagyunk itt, ötlettel, tanáccsal, eszközzel és kellékkel segítve, első szárnypróbálgatásaitokat.

Nem elérhető holian

• Törzstag
« Válasz #1139 Dátum: 2016. November 09. - 11:31:48 »
Fatip, Parker?
7 ezer körül már lehet kapni, ha újat szeretnél

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici