Szia.
Problemam nem volt soha a borotvalkozassal,de viszont ha oszinte szeretnek lenni,
magamhoz,es keresni az okokat hogy mitol,es hogy tortenhetett ez meg,akkor
azt lehetne mondani,hogy olyan nagy hatassal volt ram a borotvalkozas,
es a szep darabok gyujtese,hogy foltettem magamnak egy szintet,amit
a De borotvak nem tudtak produkalni,vagyis csak kevesen tudtak hozni azt a szintet amit en elvartam volna.
Hogy pontositsak a dolgon,es hogy megertsetek.
Nagyon hamar belecsaptam a kesek vilagaba,amit az elejen szova is tettetek''hogy inkabb a De-vel kellene gyakorolni''
Elment a fulem mellett,es csinaltam a sajat elkepzelesemet.
Ekkor jottem ra hogy milyen szenzacios elek vannak a keseken,es jottek is sorba a szebb es jobb kesek.
Voltak olyan borotvalkozasaim a kesekkel,hogy napokig nem kellett borotvalkozzak.
Meg masnap is az ujheggyel vegighuztam a nyakamat,de semmi tuskes szuro dolgot nem ereztem.
Egyszer tettem egy felre sikerult mozdulatot egy nevet nem arulom el kessel,es utanna
megalltam a dologgal 1 honapig,na nem azert mert meguntam,hanem egy serules miatt
Azota nem no szor a nyakamon egy 20 forintos nagysagu helyen
1 Honap elteltevel jottek a De borotvak,amik nem hoztak az elozokben elvart sima baby face-t.
Jottek es jottek a borotvak....Szuletesnap,es minden mas egyeb dologra is csak borotvat kertem
Teljesen a rabjaik lettem,de a Lord L 6 -osom egy sarokba lapult,es meg a kezembe sem vettem,a meglevo darabjaim utan.
Persze hogy az volt a fejembe hogy''hol utheti meg egy L 6 az XY'' nevezetu borotvaimat!
Borotvalkozhattam en a leg patinans darabbal is,de nem volt keshez foghato az eredmeny,es ez nekem kevesnek bizonyult.
Probalkozasaim 1 evig tartott,de sajnos a kesekhez mar nem tudtam visszaterni a balesetem miatt.
nem vagyok egy bes..ari ember de nekifogtam persze tobbszor is,de mar nem olyan fogasokkal,es technikaval.
Az eredmeny mar nem volt olyan mint anno
Teljes elkeseredesemben valahogy a kezeim koze keveredett az L 6-osom es benne volt egy hasznalt penge.
Jo sokaig pihent benne a penge,de nem szedtem szet hogy kicsereljem,hanem tettem egy probat
Orom volt mar az elso fazisnal WTG /es gyorsan csereltem egy penget/feather/-re
Valami orosz penge volt benne de nem volt rossz
Es jott a masodik,es harmadik.
Nagyon hasonlo eredmennyel zartam,mint a keseimnel,es ennek nagyon megorultem.
Azota raalltam a Lordok hasznalatara,es csak is Lordokra.
Szereztem sokkal jobb technikat,es a bizalmam is nott az elsenyvedettek utan
Azt hiszem es tudom hogy most mar melyik az a DE ami hozzam passzol,de ez
mennyi evembe kerult hogy idaig eljussak.
Igy megtanultam azt is hogy nem minden arany ami fenylik,
es jobb kesobb mint soha.
Ezert jo itt lenni,es az ''oregektol'' kikerni a tanacsot.
Remelem nem voltam bo beszedu