Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308712 alkalommal)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
Re:Lord
« Válasz #645 Dátum: 2013. December 05. - 19:02:13 »
Bocs Qttyyy! nemcsak Józsink memójával van gond... Nos jelentkezzen aki úgy kb. egy évvel ezelőtt bedobta, hogy befőttes gumival pimpeli a készülékét!  :fetreng:  :borz2:

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #646 Dátum: 2013. December 05. - 19:41:28 »
Ez itt nagyon nem jó helyen van, Elad vagy Cserél topic kellene...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #647 Dátum: 2013. December 05. - 20:25:34 »
Szia.

Nem tudom mi tortenhetett,de egyszeruen a Lord borotvakon kivul nem tudok borotvallkozni ;(

Nagyon sokat kiserleteztem mindent szamitasba vettem,csereltem a pengeket
Probalkoztam mindenfajta szogbol,es nem megy.

Hirtelen folszedek par kilot,es aztan gyorsan le is megy,ami az arcomon latszik meg elosszor,
igy csak ezt a dolgot tudom erre fogni.

De akkor a Lord miert tudja a meghizott pofazmanyomat kovetni,es az az utan lesovanyodottat is?

Legalabb ez megmaradt,ha mar massal nem megy  ;(

when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #648 Dátum: 2013. December 05. - 20:43:26 »
Szasz Gyufa!
Nem az én ötletem volt! Valaki már említette itt a fórumon, hogy hasonlóképpen állítgat kis hézagú készülékeket... Talán Qttyyy?
Mindenesetre tökéletes megoldás erre a problémára. Az, hogy így állítható már csak grátis!  ;D  Ettől függetlenül a gyári beállítás a tuti.

Emlékeim szerint Csubakka volt.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #649 Dátum: 2013. December 06. - 09:26:59 »
Szia.

Nem tudom mi tortenhetett,de egyszeruen a Lord borotvakon kivul nem tudok borotvallkozni ;(

Nagyon sokat kiserleteztem mindent szamitasba vettem,csereltem a pengeket
Probalkoztam mindenfajta szogbol,es nem megy.

Hirtelen folszedek par kilot,es aztan gyorsan le is megy,ami az arcomon latszik meg elosszor,
igy csak ezt a dolgot tudom erre fogni.

De akkor a Lord miert tudja a meghizott pofazmanyomat kovetni,es az az utan lesovanyodottat is?

Legalabb ez megmaradt,ha mar massal nem megy  ;(

No kérem, nem fizetett komment volt!  :fetreng:
Viszont Gyufa itt valami óriási tévhit lesz! Most komolyan! Azt az elég derekas DE gyűjteményed elnézve! Az, hogy a legideálisabb készülék számodra éppen egy LORD, ez rendben van, de, hogy minden mással homlokegyenest vérfürdő lesz, hát ekkora különbségek szerintem nincsenek, ráadásul a látott DE-k egyike sem az a tipikus büntetős vagy Slant kategória. Az, hogy az ember (arc)fejformája kicsit változik az évek múlásával szerintem természetes, de nem kéne, hogy ekkora kihatással legyen a borotválkozásra. Ez mindenesetre nagyon érdekes, mert itt valami más van! (és nem arra gondolok elsősorban, hogy megbolondultál!)  :fetreng:  :sör: 

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #650 Dátum: 2013. December 06. - 09:30:21 »
Megbolondulás? Szólítottál? Miben segíthetek? :crazy:
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #651 Dátum: 2013. December 06. - 09:59:01 »
szia gyufa,
nagyon jol megertelek. van vagy 13 borotvam. szepen lassan erkeztek, szepen lassan levandoroltak a polcrol ket szep dobozba. most a polcon van csak 2 borotva : egy smart smart nyellel es egy smart rimei nyellel, az egyikben egy zold ,a masikban egy kek astra.
es kiderult, hogy ez a minimalizmus alapfoka a maximalizmus nemtovabbja. az elet tenyleg egyszeru.
szarvam sunjam - minden ures

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #652 Dátum: 2013. December 06. - 10:03:23 »
szia gyufa,
nagyon jol megertelek. van vagy 13 borotvam. szepen lassan erkeztek, szepen lassan levandoroltak a polcrol ket szep dobozba. most a polcon van csak 2 borotva : egy smart smart nyellel es egy smart rimei nyellel, az egyikben egy zold ,a masikban egy kek astra.
es kiderult, hogy ez a minimalizmus alapfoka a maximalizmus nemtovabbja. az elet tenyleg egyszeru.

Ajánlom figyelmedbe az Elad topicot! :)  :naughty:
(szerintem)

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #653 Dátum: 2013. December 06. - 10:05:49 »
 :+1:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #654 Dátum: 2013. December 06. - 10:10:02 »
szia gyufa,
:+1:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #655 Dátum: 2013. December 06. - 10:41:08 »
Elsősorban?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #656 Dátum: 2013. December 06. - 12:55:52 »
Hallgass Ferire, ő tudja a tutit! :2thumbup:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Juby

• Törzstag
  • Mr
« Válasz #657 Dátum: 2013. December 12. - 20:21:20 »
Emberek a szegedi one euro marketben van Lord L111 300Ft-ért.

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #658 Dátum: 2013. December 13. - 14:32:38 »
Nem nyomom en ra az arcomra,de volt olyan is hogy rakellett nyomni :)
Az az igazsag hogy bekell allj egy borotvara.
Nem lehet ezt igy ahogy en csinaltam.
Kessel volt ugy hogy tokeletesen meg tudtam borotvallkozni,volt ott is hogy nem.

Az eljaras is melegvizes torulkozo,jol kikevert hab,kulonbozo pengek,es kulonbozo borotvak probalasa.

Szerettem a nehezebb,es jol mutatos borotvakat,de ugy ahogy megvettem oket,ugy masztam vissza a rangletran,
a borotvakkal szemben.
Lordal kezdtem,de ''mit nekem egy Lord'' kell nekem egy feledhetetlen marka amit ha megfogok reggelente,
orom legyen vele a borotvallkozas.

Szerintem ez idotartamra elatkozott a Lord borotvam,amit pihentettem ezekre az idokre.''vagy megbolondultam ;)

Summa summarom itt valami tortent,de nem fogok belemenni a nyomozasaba,mert lehet hogy szekerce lesz belolle,vagy mit tudom en mi :)

Maradok az egyszeru de olcsobb kategorianal :)
Remelem ezzel a vezeklesemmel folodozast kapok minden idaig tartott veres kuzdelmeimbol a Lord family-tol :) :)

100-bol 1 vagyok,szerintem akinel egy markas borotva nem nyujtott hosszantarto maradando elmenyt,
Viszont egy olcso....bocsanat egy kozismert ;) borotva Lord,baby face-t varazsolt minden alkalommal.
when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #659 Dátum: 2013. December 13. - 14:47:38 »
olyan sok jót írtok a Lord-ról, lehet ki kellene próbálnom már végre.
És itt találtam is.
http://www.ebay.com/itm/Lord-Premium-Safety-Razor-Merkur-Type-Head-Model-LP1822L-aka-L6-/251174696644?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item3a7b2db6c4
Nem nyomom en ra az arcomra,de volt olyan is hogy rakellett nyomni :)
Az az igazsag hogy bekell allj egy borotvara.
Nem lehet ezt igy ahogy en csinaltam.
Kessel volt ugy hogy tokeletesen meg tudtam borotvallkozni,volt ott is hogy nem.

Az eljaras is melegvizes torulkozo,jol kikevert hab,kulonbozo pengek,es kulonbozo borotvak probalasa.

Szerettem a nehezebb,es jol mutatos borotvakat,de ugy ahogy megvettem oket,ugy masztam vissza a rangletran,
a borotvakkal szemben.
Lordal kezdtem,de ''mit nekem egy Lord'' kell nekem egy feledhetetlen marka amit ha megfogok reggelente,
orom legyen vele a borotvallkozas.

Szerintem ez idotartamra elatkozott a Lord borotvam,amit pihentettem ezekre az idokre.''vagy megbolondultam ;)

Summa summarom itt valami tortent,de nem fogok belemenni a nyomozasaba,mert lehet hogy szekerce lesz belolle,vagy mit tudom en mi :)

Maradok az egyszeru de olcsobb kategorianal :)
Remelem ezzel a vezeklesemmel folodozast kapok minden idaig tartott veres kuzdelmeimbol a Lord family-tol :) :)

100-bol 1 vagyok,szerintem akinel egy markas borotva nem nyujtott hosszantarto maradando elmenyt,
Viszont egy olcso....bocsanat egy kozismert ;) borotva Lord,baby face-t varazsolt minden alkalommal.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici