Na szóval... Nem vagyok egy nagy Lord rajongó, ami egy nagyon bátor kijelentés, mert a Super Chrome az egyik kedvenc pengém. És az L5-L6 is tuti kis borotvák, nagyon kedvező áron. Tehát valahol mégis "rajongó" vagyok?
Összezavartam magam is rendesen. Valamikor majd csak a lényegre térek... Egerben "nyaraltunk", és szokás szerint ment a borotvacucc vadászat/feltérképezés. Nincs túl nagy felhozatal, de ez irreleváns a topic és a történet szempontjából. Már egy ideje nézegettem, de csak most került a kosárba egy
L111 (R314 - "Racer", ha nem tévedek).
Úgy gondoltam, ez is olyan fekete vilkinzonos. Tekerd a nyelét, aztán majd kijön a feje. Ez idáig stimmel is. Ennek nem a nyelében van a fém. És innen mindenben veri a "vetélytársat". Alumínium fej, így sokkal vékonyabb a kialakítása, rendesen és alaposan mozog mindenhol. A nyele is bejön, jó a mintázata. Egy kéket hoztam el, de van választék bőven. Sosem használtam eldobható borotvát, de az L111 tömege kb. azok környékén lehet, tehát kezdők vagy az említett készülékekről áttérők nyugodtan kézbe vehetik. Sőt, tegyék is ezt!
A 300 Ft. körüli ára nyomós ok kellene legyen a váltásra. És a borotválkozás vele - most már több alkalom után is - kifogástalan.
Nos... Ára miatt a "dobj egyet a táskába, egyet a fiókba, egy legyen a polcon, egyet-kettőt adj az asszonynak" kategória. Legalább össze lehet gyűjteni a teljes színpalettát
Könnyű, alapos, jó kis útitárs. Nagyon megkedveltem
Tudom, ezeket már sokan leírták előttem is, de...nem érdekel