Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308803 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Lord
« Válasz #900 Dátum: 2015. Január 07. - 11:37:57 »
A kék és a zöld Astra között jelentősen nagyobb a különbség, mint a Lord SC és a zöld Astra között. A kékkel gyakorlatilag nem lehet megborotválkozni : )

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #901 Dátum: 2015. Január 07. - 11:45:40 »
A kék és a zöld Astra között jelentősen nagyobb a különbség, mint a Lord SC és a zöld Astra között. A kékkel gyakorlatilag nem lehet megborotválkozni : )
(Persze van akinek mégis sikerül a kékkel is - pl. nekem, rendszeresen - , de csak zárójelben írom, mert a Lord DE topikban vagyok ;D )
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #902 Dátum: 2015. Január 07. - 12:08:19 »
(Persze van akinek mégis sikerül a kékkel is - pl. nekem, rendszeresen - , de csak zárójelben írom, mert a Lord DE topikban vagyok ;D )
(Viszont a vacak vastag SC jobban tolerálja a rossz szögtartást, mint a vékony Astra, ráadásul a fórumban jelentősebb rajongótábora van). :evil:
Gillette Tech 1951

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #903 Dátum: 2015. Január 07. - 12:31:41 »
Szeretem a kéket is, bár a zöld a kedvenc. Nekem (nem csak élesség, hanem összbenyomás/kényelem szempontból) a rangsor

zöld Astra ≈ Feather ≫ Lord Platinum ≈ Wilkinson > kék Astra > Bic ≫ többi Lord ≫ Derby

Tekintve hogy a Lord Platinum kb Astra ár és számomra nehezebben is beszerezhető, a Feather meg drága, nekem a legjobb a zöld Astra. De azt gondolom mindenkinek érdemes végigpróbálgatnia a Lord vonalat. A Captaint pl a mai napig nem tudom jól elhelyezni a fenti skálán, még nem éreztem rá vagy nagyon borotvafüggő.

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #904 Dátum: 2015. Január 07. - 12:38:08 »
Szeretem a kéket is, bár a zöld a kedvenc. Nekem (nem csak élesség, hanem összbenyomás/kényelem szempontból) a rangsor

zöld Astra ≈ Feather ≫ Lord Platinum ≈ Wilkinson > kék Astra > Bic ≫ többi Lord ≫ Derby

Tekintve hogy a Lord Platinum kb Astra ár és számomra nehezebben is beszerezhető, a Feather meg drága, nekem a legjobb a zöld Astra. De azt gondolom mindenkinek érdemes végigpróbálgatnia a Lord vonalat. A Captaint pl a mai napig nem tudom jól elhelyezni a fenti skálán, még nem éreztem rá vagy nagyon borotvafüggő.
A Derby kivételével egyet kell, hogy értsek... :)
(Feathert nem próbáltam még)
Gillette Tech 1951

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #905 Dátum: 2015. Január 07. - 13:16:22 »
Én ezt igy  nem írható alá.

Személy függő, s eszközé.

R41ben a kék lord csapnivaló, de a futurban 6-8 alkalmat teljesít.
Derby szintén. De a alap zöld, a "gagyi" lord az r41 ben dolgozik 2-3 alkalmat, másban használhatatlan.

Az SC nekem a zöld Astra kategória, de fele áron, hiszen 10 darab az Astra 5 dbos csomagjával.

A nos zöld Astra a 30x os használatával  verhetetlen!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #906 Dátum: 2015. Január 07. - 13:32:37 »
Én ezt igy  nem írható alá.
Hmm, senki nem kérte hogy aláírd :D olvass figyelmesebben, ott az elején az hogy nekem.

Mindenki a saját szubjektív benyomásait írja ide, ez alap. Jó, ha te is megírod mit gondolsz, mert akkor van még egy vélemény, de hótfelesleges úgy indítani hogy mintha a másik valami objektív tényt közölt volna amit neked helyesbítened kell.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #907 Dátum: 2015. Január 07. - 13:34:25 »
Ne szívjuk egymás vérét!

Béke tesó!

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #908 Dátum: 2015. Január 07. - 18:52:18 »

Nos szerintem semmi különbség nincs, nekem mindkettő jól működik. Vakteszten biztosan nem tudnám megkülönböztetés a Superior Platinum-ot (zöld) a Stainless-től (kék).
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #909 Dátum: 2015. Január 07. - 19:02:09 »
A kéket egy kicsit élesebbnek érzem, azt jobban kedvelem.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #910 Dátum: 2015. Január 07. - 19:13:13 »
A kéket egy kicsit élesebbnek érzem, azt jobban kedvelem.

Futurban a kék 4-5-n nekem is jobb, mint a zöld. Napi 3 körrel és mindennapi borotválkozással 1 hét.

Mondjuk minden pengét cserélek hétfőnként, még ha bírta volna is.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #911 Dátum: 2015. Január 07. - 19:25:13 »
Plise!

helyezzük ezeket a posztokat át az ASTRA topicba!

:bocs: :thanks:

Nem elérhető Richie

• Törzstag
  • Visszatérő
« Válasz #912 Dátum: 2015. Január 08. - 20:09:30 »
Sziasztok!

Szeretnék tőletek tanácsot kérni. Egy hete álltam be a DE táborba. Már több helyre írtam, Lord L111-el kezdtem, még nyúzom egy pár hétig, gyakorolgatok vele. Aztán szeretnék a következő lépcsőfokra lépni. Vagy Lord L6-ot vennék vagy Weishi 9306-F típust (ebay-ről, a Lordhoz hasonló áron). Azért vacillálok, mert tetszik a Merkur klón fej is, meg sok jót olvastam az L6-ról, viszont szeretném a pillangós formát is kipróbálni, erre a Weishi egy olcsó alternatíva. Ti melyiket javasolnátok és miért?
Az okos emberek hülyéskednek, a hülye emberek okoskodnak...

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #913 Dátum: 2015. Január 08. - 20:21:51 »
Én mindkettőt kipróbálnám, az L6 egy jó borotva és gombokba kerül, Weishi nekem csak Feather pengével dolgozott rendesen, azzal viszont jó volt.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Rozoga

• Törzstag
« Válasz #914 Dátum: 2015. Január 08. - 20:29:18 »
Sziasztok!

Szeretnék tőletek tanácsot kérni. Egy hete álltam be a DE táborba. Már több helyre írtam, Lord L111-el kezdtem, még nyúzom egy pár hétig, gyakorolgatok vele. Aztán szeretnék a következő lépcsőfokra lépni. Vagy Lord L6-ot vennék vagy Weishi 9306-F típust (ebay-ről, a Lordhoz hasonló áron). Azért vacillálok, mert tetszik a Merkur klón fej is, meg sok jót olvastam az L6-ról, viszont szeretném a pillangós formát is kipróbálni, erre a Weishi egy olcsó alternatíva. Ti melyiket javasolnátok és miért?

Ricsi Én ezzel kezdtem el kaszabolni magam ( http://extrametal.hu/borotv%C3%A1lkoz%C3%A1s-borb%C3%A9ly-term%C3%A9k-solingen-c-116/merkur-dovo-m%C3%BChle-termekek-c-116_115/borotvak%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9k-nyitott-f%C3%A9s%C5%B1s-p-2776.html) , Most  R41 ett használok de ennek bőven megvan az előnye , Ezzel "hadonászhatsz" kedved szerint  :naughty: szerintem ez nagyon toleráns borotva érzékeny hejeken sem nyúz. Persze ez saját vélemény !!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici