Na meg volt az első próbám a Lord L6-ommal és egy Lord Super Chrome pengével. Eddigi észrevételeim:
-Miután kellően belejöttem a DE-vel történő borotválkozásba, váltok egy "agresszívabbra". Úgy éreztem, jó lenne, ha a penge némileg közelebb lenne az arcomhoz.
-Super Chrome penge nem az én pengém lesz szerintem, bár lehet, hogy egy agresszívabb borotvával jobb eredményeket produkált volna.
Egyébként így első körben tetszett a borotválkozás, sokkal kényelmesebb volt, mint a sima borotvák.
Gondolom a sok kis piros folt, ami a végén megjelent a benőtt szőrszálakból volt, vagy nemtom. Pattanás meg hasonlók nincsenek az arcomon, és megvágnom sem sikerült magam, szóval ez az egyetlen tippem. Bár ki tudja...
Türelem!
Az agresszívebb borotvák még hidd el, sok megállóra vannak tőled!
Max. Nehezebb készülékre van szükséged. Ha az L6-al még nem barátkoztál meg, (az SC piszok jó penge olcsóért, de nem biztos, hogy neked jó, de ezt első alkalom után még ne jelentsd ki), akkor még nagyon nincs itt ideje egy nagyobb agresszivitású készülék beszerzésének.
Bár malac éltárs kínálatában, a HTC fej, az olyan harapós, hogy nem szőr, hanem bőr nélkül mehetsz ZH-ra, ha nem figyelsz eléggé.
Bár annak is meg van a maga előnye, mert majd amikor a prof. megkérdi: "VAN BŐR A KÉPÉN, EZZEL A TUDÁSSAL IDEJÁRNI?" te nyugodt szívvel válaszolhatod a befáslizott képeddel: "PROFESSZOR ÚR, NINCS BŐR A KÉPEMEN HOZZÁ!".