Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308828 alkalommal)

Nem elérhető Zoli22

• Új tag
  • *
Re:Lord
« Válasz #945 Dátum: 2015. Március 12. - 18:28:43 »
Megérkezett az L6-osom, délután mikor átadta a futár egy szemrevételezés után mentem is borotválkozni. Egy zöld Astra pengével próbáltam ki. Elsőre túl vékonynak tűnt a nyele a műanyag Wilkinson után, de rá kellett jönnöm, hogy jobban kézre áll és könnyebben forgatható irányítható. De veszedelmesebb is, legalábbis az én kezemben. Az előzővel bátrabban "szánthattam" az arcom, az L6-os azonban nem kérdez vissza. Még szoknom kell a szöget és a nyomóerőt, de összességében tetszik. Harmadik alkalom után azt mondhatom, hogy nem bántam meg.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #946 Dátum: 2015. Március 12. - 18:57:16 »
Minden új borotvának meg kell adni a kezdő kellő tiszteletet. S ez nem azon múlik, hogy életed hányadik DE használata.

90 óta csak DE vel gyalulok minden reggel.  Minden pontvérzés nélkűl , mégis napokban a Fatip granttal sikerült megvágnom magam.

Elkapkodtam.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #947 Dátum: 2015. Március 12. - 19:32:24 »
Minden új borotvának meg kell adni a kezdő kellő tiszteletet.
:+1:
A késnek meg minden egyes alkalommal meg kell adni a tiszteletet. :)
(szerintem)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #948 Dátum: 2015. Március 12. - 23:21:55 »
Minden új borotvának meg kell adni a kezdő kellő tiszteletet.
:+1:
A késnek meg minden egyes alkalommal meg kell adni a tiszteletet. :)
Minden harmadik alkalommal megtanulom. :crazy:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Robi

• Új tag
  • *
« Válasz #949 Dátum: 2015. Március 16. - 19:32:47 »
Üdv mindenkinek.

Ma rendeltem egy kis pakkot a lord honlapján,és még mindig ingyenes a kiszállítás 2500 ft felett.
Gondoltam szólók hátha valaki rendelne.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #950 Dátum: 2015. Március 16. - 19:39:00 »
Üdv mindenkinek.

Ma rendeltem egy kis pakkot a lord honlapján,és még mindig ingyenes a kiszállítás 2500 ft felett.
Gondoltam szólók hátha valaki rendelne.

Kösz Robi!

Egyúttal használd egészséggel s nagy megelégedetséggel a Lord termékeket. Sokunk kedvence itt a lord egy-egy terméke!

Személy szerint az SC penge, s ha készüléket vennék lordból akkor az l5-öt választanám.

Nem elérhető Robi

• Új tag
  • *
« Válasz #951 Dátum: 2015. Március 16. - 19:48:01 »
Rendeltem szinte mindenből L5-L6 borotva,meg minden pengéből legalább két csomaggal.
Egy darabig elég lesz.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #952 Dátum: 2015. Március 16. - 19:55:55 »
Rendeltem szinte mindenből L5-L6 borotva,meg minden pengéből legalább két csomaggal.
Egy darabig elég lesz.

Jó döntés volt!  :thumbup:

Nem elérhető Feles

• Új tag
  • *
« Válasz #953 Dátum: 2015. Március 26. - 22:14:23 »
Na meg volt az első próbám a Lord L6-ommal és egy Lord Super Chrome pengével. Eddigi észrevételeim:
-Miután kellően belejöttem a DE-vel történő borotválkozásba, váltok egy "agresszívabbra". Úgy éreztem, jó lenne, ha a penge némileg közelebb lenne az arcomhoz.
-Super Chrome penge nem az én pengém lesz szerintem, bár lehet, hogy egy agresszívabb borotvával jobb eredményeket produkált volna.

Egyébként így első körben tetszett a borotválkozás, sokkal kényelmesebb volt, mint a sima borotvák.
Gondolom a sok kis piros folt, ami a végén megjelent a benőtt szőrszálakból volt, vagy nemtom. Pattanás meg hasonlók nincsenek az arcomon, és megvágnom sem sikerült magam, szóval ez az egyetlen tippem. Bár ki tudja... ::)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #954 Dátum: 2015. Március 26. - 23:15:17 »
Na meg volt az első próbám a Lord L6-ommal és egy Lord Super Chrome pengével. Eddigi észrevételeim:
-Miután kellően belejöttem a DE-vel történő borotválkozásba, váltok egy "agresszívabbra". Úgy éreztem, jó lenne, ha a penge némileg közelebb lenne az arcomhoz.
-Super Chrome penge nem az én pengém lesz szerintem, bár lehet, hogy egy agresszívabb borotvával jobb eredményeket produkált volna.

Egyébként így első körben tetszett a borotválkozás, sokkal kényelmesebb volt, mint a sima borotvák.
Gondolom a sok kis piros folt, ami a végén megjelent a benőtt szőrszálakból volt, vagy nemtom. Pattanás meg hasonlók nincsenek az arcomon, és megvágnom sem sikerült magam, szóval ez az egyetlen tippem. Bár ki tudja... ::)

Türelem!

Az agresszívebb borotvák még hidd el, sok megállóra vannak tőled!
Max. Nehezebb készülékre van szükséged. Ha az L6-al még nem barátkoztál meg, (az SC piszok jó penge olcsóért, de nem biztos, hogy neked jó, de ezt első alkalom után még ne jelentsd ki), akkor még nagyon nincs itt ideje egy nagyobb agresszivitású készülék beszerzésének.

Bár malac éltárs kínálatában, a HTC fej, az olyan harapós, hogy nem szőr, hanem bőr nélkül mehetsz ZH-ra, ha nem figyelsz eléggé.

Bár annak is meg van a maga előnye, mert majd amikor a prof. megkérdi: "VAN BŐR A KÉPÉN, EZZEL A TUDÁSSAL IDEJÁRNI?" te nyugodt szívvel válaszolhatod a befáslizott képeddel: "PROFESSZOR ÚR, NINCS BŐR A KÉPEMEN HOZZÁ!".

Nem elérhető Feles

• Új tag
  • *
« Válasz #955 Dátum: 2015. Március 27. - 00:11:39 »
Türelem!

Az agresszívebb borotvák még hidd el, sok megállóra vannak tőled!
Max. Nehezebb készülékre van szükséged. Ha az L6-al még nem barátkoztál meg, (az SC piszok jó penge olcsóért, de nem biztos, hogy neked jó, de ezt első alkalom után még ne jelentsd ki), akkor még nagyon nincs itt ideje egy nagyobb agresszivitású készülék beszerzésének.

Bár malac éltárs kínálatában, a HTC fej, az olyan harapós, hogy nem szőr, hanem bőr nélkül mehetsz ZH-ra, ha nem figyelsz eléggé.

Bár annak is meg van a maga előnye, mert majd amikor a prof. megkérdi: "VAN BŐR A KÉPÉN, EZZEL A TUDÁSSAL IDEJÁRNI?" te nyugodt szívvel válaszolhatod a befáslizott képeddel: "PROFESSZOR ÚR, NINCS BŐR A KÉPEMEN HOZZÁ!".

Na majd még próbálkozok. Lehet, hogy a szöget nem találtam el rendesen.  :fejtor: Sebaj, betanulás közben majd kipróbálok ilyen-olyan pengéket.
Megjegyzem, nálunk csendben buktatnak.  :futyul:

Nem elérhető hodam

• Új tag
  • *
« Válasz #956 Dátum: 2015. Március 27. - 06:45:21 »
Csak nem a jó öreg Műegyetem?  :offtopik:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #957 Dátum: 2015. Március 27. - 08:41:42 »
Csak nem a jó öreg Műegyetem?  :offtopik:

Na!

Ti sem az IGAZIBA jártatok? Csak a MŰ-be?  :crazy:

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #958 Dátum: 2015. Március 27. - 08:51:32 »

Az L6 nagyon könnyű, ezért azt hiszed, hogy nem fog eléggé dolgozni. Ezért rányomod egy kicsit. Ha jó az előkészítés meg a software, meg a penge is éles, nem fogod érezni, hogy az orcád tetejét kicsit megnyúzod. Ne nyomd!
(Nekem legalábbis ez a tapasztalatom) Ja, én ez elején az ATG-t nem eröltetném, WTG meg XTG bőven elég. Ha belejössz, majd ráérsz ATG-zni (ha akarsz).

Nem elérhető bagoly

• Törzstag
« Válasz #959 Dátum: 2015. Március 28. - 06:45:10 »
Az L6 könnyen morcosabbá tehetô egy BIC pengével  :naughty:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici