Majd átrakja valaki az "újonan vásárolható kések" topikba:
http://borotvafórum.hu/index.php?topic=12.405
Eléggé egyedi stílusa van, elég tápos árakon. Igazából nekem két bökkenő van ezekben a késekben, egyrészt a 90%-án látszódik hogy a használhatatlanság határát súrolják, vagy borotválkozás, vagy bőrözés, vagy mindkettő tekintetében. Pl. 1-2 borotváján kívül a többinek mind olyan "pengehát díszítése" van, ami elől minden értelmes fenőbőr sikítva menekülne
A másik ami érdekes az a 64-65HRC keménység O-1 acélból. Vagy hasból ráhazudja a keménységet, hogy minél nagyobbat lehessen mondani, vagy nincs rendesen megeresztve edzés után, mivel egy O-1-es acélnál még mélyhűtéses edzésnél is max 63HRC-t lehet elérni, és az a nagyon maximum, frissen edzve megeresztés nélkül szokott olyan 63-65 között mozogni. Első eset nem túl etikus, a második esetben meg egy élmény lesz élezni a kést, mert egyfolytában ki fog töredezni az éle, amellett hogy az eszméletlen keménysége miatt úgy fog csúszkálni még a gyémántos köveken mint a jégen. És akkor jobb esetben nem ejted le soha, és nem koccintod neki semminek, mert úgy törik mint az üveg. Én ugyan az első verzióra tippelek, miszerint hasraütésszerűen megy a keménység, csak azt nem tudom hogy a készítő kamuja, vagy a classic shaving-é.