Üdv urak!
Egy tartozásomat kívánom törleszteni jelen vallomás formájában.
Nem is olyan régen értesítettem Gregg urat: szükségem lenne egy egyedi borotvakésre. Mivel manapság egyre többet foglalkozik vele, szívesen elvállalta. Egy-két alapötletet osztottam meg vele, de megkértem: amíg nem fogom a kezemben a kést, nem szeretném sehol sem látni. Ő nagyon illedelmesen eleget is tett ennek.
Aztán elkérezett a pillanat, amikor átvehettem. A kés az alábbi képeken látható:
https://www.facebook.com/hgrazors/posts/799157746885826Előtte egy basic Dovo Solingen-em volt, amit szintén Gregg élezett. Ennek ellenére a két kés ég és föld...leginkább ezzel tudnám elsőre körülírni amit éreztem.
Mindenféle akadály- vagy gubanc nélkül szedett le mindent az arcomról, 2 kör alatt (úgy, hogy előtte már 4-5 napja azért növesztettem a szőrzetet...
). Ráadásul kifogytam épp az arckencéből is, így hagyományos borotvahabbal kellett dolgoznom. És még így is frankóbb volt sokkalta.
Ezúton is köszönöm remek munkáját, uram! Aki tuti borotvát akar magának, ami nem csilliárdokba kerül, azonnal forduljon Gregg Úrhoz!