Szerző Téma: Állványok, dobozok, ládikák, tokok  (Megtekintve 197622 alkalommal)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
Re:Állványok, dobozok, ládikák, tokok
« Válasz #285 Dátum: 2013. Április 25. - 14:08:09 »
No és mi lesz a megkapó férfi felsőtesttel, ha olyan meleg van, hogy lekerül az ing és világít a mellkas hókaságában a szerecsen karok között? ???

Ki nem állom, ha leég a karom...ingujjban, nagy melegben, árnyékban, időszakosan tartózkodom. Persze, ha van már egy alapszín(nem szoliból), akkor bátrabban fedem fel a karokat. :fetreng:

Sajnos ez nállam ráadásul asszimetrikus sokott lenni, ugyanis eddigi autóimban nem volt klima(remélem erre a nyárra kész lesz a klimás 123-asom) s rossz szokásom kikönyökölni az ablakon, ennek következtében nyár elején a bal karom mindig barnább

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #286 Dátum: 2013. Április 25. - 14:12:19 »
Ez a bácsi  írogat ilyeneket. Kicsit sznob...de vannak érdekes dolgok, mikről írogat. Feltehetően ő már az anyatejjel szívta magába ezt a fajta tudatot  :evil:
Toz barátunk biztosan lájkolja, ha kész lesz a Fabula cipője  ;D

Peti nagyon jó ez az oldal amit belinkeltél.
Sznobnak nem mondanám, inkább igényesebb az átlagnál. Az meg már mindenkinek a magánügye, hogy megtalálja-e az arany középutat.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #287 Dátum: 2013. Április 25. - 14:32:40 »
Topi - Köszönöm!  ;D
Azt, hogy én is magam vasalom mindenemet, már le sem mertem írni.  :fetreng: Ja, és inget csak ünnepi alkalmakkor, ill. elég ritkán veszek fel (ha olyan a hangulatom), a pólóimat vasalom, én hülye. Egyébként a varrás jelentős százalékban vasalással jár.  ;)

A "teliholdadat" meg akartam nézni, de mifelénk felhős volt az ég.  :(

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #288 Dátum: 2013. Április 25. - 14:36:07 »
Nekem vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatosan. Igen, van igazsága  a csávónak, de az ilyen fajta igazsághoz 1milla/hó nettó jövedelem is alsó hangon elég.

Ezért irtam, hogy meg kell találni az arany középutat. Az igényesség meg nem pénz kérdése. Azt elismerem, hogy az öltözködésnek egy nagyon meghatározó tényezője az anyagi háttér, de sajnos nagyon sokan vannak akik bár anyagilag megengedhetnék maguknak, hogy stílusosan öltözködjenek, mégis merényletet követnek el a jóizlés ellen.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #289 Dátum: 2013. Április 25. - 14:39:44 »

Azt, hogy én is magam vasalom mindenemet, már le sem mertem írni.  :fetreng: Egyébként a varrás jelentős százalékban vasalás is egyben.  ;)

Nincs azzal semmi gond, hogy magad vasalod. Én azért nem vasalom mert van egy szuper feleségem aki ezt megteszi helyettem.  :boldog:
A varrásról meg jut eszembe elő kellene szedjem nagyapámnak a PFAFF-ját és kicsit rendbetegyem.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #290 Dátum: 2013. Április 25. - 14:42:02 »
Nincs azzal semmi gond, hogy magad vasalod.
- huhh, megnyugodtam.  ;D

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #291 Dátum: 2013. Április 25. - 16:41:43 »
Peti, sajnos ezt az ing témát saját bőrömön is tapasztaltam. Átlagos termetűnek tartom magam (180cm, 80kg) még egy kis pocakom is van, de alig lehet egy rendes inget kapni. Ami jó vállban és újban, az bő derékban. De egy kis leleményességgel, utánnajárással tud kifogni az ember cuccokat is. A multkor pl aprópénzért vettem tizenegynéhány Jan Paulsen inget(kb 1nek az áráért)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #292 Dátum: 2013. Április 25. - 16:42:28 »
Nekem vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatosan. Igen, van igazsága  a csávónak, de az ilyen fajta igazsághoz 1milla/hó nettó jövedelem is alsó hangon elég.

Ezért irtam, hogy meg kell találni az arany középutat. Az igényesség meg nem pénz kérdése. Azt elismerem, hogy az öltözködésnek egy nagyon meghatározó tényezője az anyagi háttér, de sajnos nagyon sokan vannak akik bár anyagilag megengedhetnék maguknak, hogy stílusosan öltözködjenek, mégis merényletet követnek el a jóizlés ellen.

Zozo
Ez a kijelentésed azért elég meredek.

Konrkétan melyik része a kijelentésemnek?

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #293 Dátum: 2013. Április 25. - 16:55:03 »
Kicsit on-topic: meguntam a borotvák itt-ott tárolását, így összedobtam egy kis dobozkát nekik.

Egyszerű dobozka, amit barkácsboltokban kapsz fillérekért, sellakkal lekezelve, belülről filccel kibélelve, és ideiglenesen balzafa tartóval felszerelve. Tervben van juhar vagy bükk borotvatartó...idővel.

Amolyan 7-day-set-nek készül, mert vagyok olyan marha, hogy ha 55-re csinálnék dobozt, képes lennék betöleni  :fetreng: :sör:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re: Állványok, dobozok, ládikák, tokok
« Válasz #294 Dátum: 2013. Április 25. - 17:07:56 »
Fasza!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #295 Dátum: 2013. Április 25. - 17:16:10 »
Király a tartó!  :borz2:

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #296 Dátum: 2013. Április 25. - 17:34:07 »
Melyik barkácsboltban? Mert én Bp-en még nem láttam hasonlót se  :(
...én meg nem láttam egy pesti boltot sem  :fetreng:
Viccet félretéve, mifelénk vannak ilyen kézműves boltok, ahol dobozkákat, színes papirokat, gyönygöket, cérnákat és ILYEN és hasonló dobozkákat árulnak. Ez valami 5 EUR volt. És ami vicces, hogy magyar gyártmány, ezért feltételeztem, hogy arrafele is van...

Pl. itt: http://www.whobbi.hu/termekek_lista.php?mit=21&kategoria=Fa%E1ru&rendezes=abcnovekvo&rowstart=0&page=1

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #297 Dátum: 2013. Április 25. - 18:19:19 »
Jó lett  :sör:

Kicsit on-topic: meguntam a borotvák itt-ott tárolását, így összedobtam egy kis dobozkát nekik.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #298 Dátum: 2013. Április 26. - 08:10:19 »
Kazam, olyan környezetben dolgozom, ahol a sok pénz és az igénytelenség párosa látványosan megmutatkoz(hat)ik. Pl.: Audi A6, benga kigyúrt állat és az élő műanyag kiegészítője leereszkedve a proli eladóhoz kérdezik, hogy: Ván Ádidász nadrág, de olyan fekete három árány csíkkal, mert ilyen márkátlan (pl.: quchua, domyos) szar nem kell. És ezek után még elmenőben hallom, hogy az IKEÁba' akciós húsgolyót fognak nyomatni.

Zozó mondata pedig szerintem is szó szerint igaz.

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #299 Dátum: 2013. Április 26. - 08:33:23 »
+1 Kuninak, meg Zozónak.

Off: Azok kedvéért, akik nem voltak a legutóbbi talin, feldobom én is az én megoldásomat borotvatárolásra:

Az alapja a madaras takonyban vásárolt fadoboz, kívülről dekupázsolva, belül rekeszelve, és filccel+műselyemmel borítva.
Sajnos, már kinőttem, gondolkodnom kell nagyobbon. On
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici