Idézetet írta: bbuffy - 2014. November 12. - 18:21:02 A dobozka pályafutása rövid volt ámde tartalmas: Ide ezt a lomot be nem hozod:)) Kuka.Na jó:) És ha egy újat viszel haza? Van egy ládikám szép új ,kibélelem,úgy mint ezeket és odaadom:) Ne nem is mondj semmit ,ez becsületbeli ügy:) A nők minden jónak elrontói:) De bezzeg ha függönyt vittél volna haza!!
A dobozka pályafutása rövid volt ámde tartalmas: Ide ezt a lomot be nem hozod:)) Kuka.
Idézetet írta: Herr - 2014. November 12. - 18:45:33Idézetet írta: bbuffy - 2014. November 12. - 18:21:02 A dobozka pályafutása rövid volt ámde tartalmas: Ide ezt a lomot be nem hozod:)) Kuka.Na jó:) És ha egy újat viszel haza? Van egy ládikám szép új ,kibélelem,úgy mint ezeket és odaadom:) Ne nem is mondj semmit ,ez becsületbeli ügy:) A nők minden jónak elrontói:) De bezzeg ha függönyt vittél volna haza!!Ja, nem azért írtam, csak elmeséltem. ) vicces volt.
Szerintem szuper! Mi lenne az eredeti rendeltetése?
Idézetet írta: gregg - 2015. Augusztus 12. - 22:53:05Szerintem szuper! Mi lenne az eredeti rendeltetése?Eredetileg taktikai cucc lenne. A "kommandós bácsik" tarthatják benne a lőszert a shotgunhoz.