Szerző Téma: Régi borotvák  (Megtekintve 346226 alkalommal)

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
Re:Régi borotvák
« Válasz #840 Dátum: 2015. Február 22. - 16:41:22 »

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #841 Dátum: 2015. Február 22. - 16:47:19 »
Ó, pedig akkoriban egy csomó Markos-Nádast tudtam fejből. ;D A nickjéből indultam ki...

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #842 Dátum: 2015. Február 22. - 16:53:06 »
Jött a herceg négy herével! :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #843 Dátum: 2015. Február 22. - 16:55:16 »
Flasi élezte a Butler borotvakésem, de életlen maradt, Salmo fejezte be végül.
Többet nem küldtem hozzá, mert drágább volt, mint a többiek, viszont rosszabb munkát végzett.

Én a Budapesti árakat tudom.
De szerintem az öreg jól megfogja  csinálni effelől kétségem sincs.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Herr

• Vendég
« Válasz #844 Dátum: 2015. Február 22. - 16:57:58 »
Flasi élezte a Butler borotvakésem, de életlen maradt, Salmo fejezte be végül.
Többet nem küldtem hozzá, mert drágább volt, mint a többiek, viszont rosszabb munkát végzett.

Én a Budapesti árakat tudom.
De szerintem az öreg jól megfogja  csinálni effelől kétségem sincs.
Csak meg tud élezni egy borotvát az öreg. Lehet a tiedét valami segéd csinálta:)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #845 Dátum: 2015. Február 22. - 17:23:16 »
Én nem vagyok ilyen optimista vele kapcsolatban  ;)  és akkor az árról még nem is beszéltem.

Herr

• Vendég
« Válasz #846 Dátum: 2015. Február 22. - 17:29:44 »
Én nem vagyok ilyen optimista vele kapcsolatban  ;)  és akkor az árról még nem is beszéltem.

Mennyi volt?

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #847 Dátum: 2015. Február 22. - 17:41:49 »

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #848 Dátum: 2015. Február 22. - 17:42:45 »
3500

Mennyi volt?
No akkor kb jól tudtam. Ennyire fosch lett a végredmény? Azt hittem csak a pesti bolt a bodri.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #849 Dátum: 2015. Február 22. - 17:45:06 »
Fehérváron "csinálták", olyan volt, mintha csak 1000-es kőig jutottak volna  :jajne:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #850 Dátum: 2015. Február 22. - 18:35:42 »
Bassz, nagyon olcsó vagyok akkor, ha figyelembe vesszük hogy az enyéimmel azért meg lehet borotválkozni egy kis jóindulattal :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #851 Dátum: 2015. Február 22. - 18:59:41 »
Bassz, nagyon olcsó vagyok akkor, ha figyelembe vesszük hogy az enyéimmel azért meg lehet borotválkozni egy kis jóindulattal :)
Jóindulat nélkül is.:)  :thumbup:
A kis ötnyolcados amit nemrég vettem bizonyitja.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Herr

• Vendég
« Válasz #852 Dátum: 2015. Február 23. - 09:12:18 »
Mondjuk ezt nem értem,elvileg az öreg a NO1 a szakmában hazánkban. Akkor,hogy nem tud( akar) egy élezést jól megcsinálni.
Azt elfogadom,hogy biztos vannak itt jó páran(Sanyi,Greg,Salmo) akik tökélyre fejlesztették a borotva élezést ,fel vannak szerelve nagyon komoly kő készlettel ,és ha kell fél napot elmolyolnak egy egy borotva élezésével,így biztos jobban meg is csinálják ,de akkor is egy elfogadható szintet azért kéne produkálni egy mesternek. Nem lehet az ,hogy már megszoktad azt a magas minőséget amit pl a fent említett urak csinálnak,és ahhoz képest  ugye minden xar:)
Csak kíváncsi vagyok amúgy miért alakult ki ez a negatív vélemény,mert a Váci utcai élezés az tényleg egy forintot sem ér ,no de az öregé?

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #853 Dátum: 2015. Február 23. - 09:31:40 »
Személyes tapasztalatom ugyan nem volt még, de volt több olyan kés amit küldtek nekem újraélezni mindkét helyről. Azok emlékeim szerint nem ütötték meg az itteni shave-ready standardot, de azt nem tudhatom hogy az esetek hány %-ában ilyen az eredmény, mivel voltak olyanok is akik meg dicsérték az öregebbik élezését. Most hogy azért mert tényleg jó volt, vagy mert nem volt mihez hasonlítaniuk, azt már sajnos nem tudom.

Az hogy szakmailag az öreg Flaschner a rangidős az országban az biztos, mivel rajta kívül nem tudunk másról aki még űzné az ipart. Ahogyan a sebész főorvos mondta nekem az első asszisztálásom közben, hogy én vagyok a legügyesebb orvostanhallgató jelenleg az intézetben, bár mivel egyedül vagyok, ezért egyben a legrosszabb is én vagyok  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #854 Dátum: 2015. Február 23. - 09:44:25 »
Eladott darabok számát tekintve lehet, hogy No.1, minőség oldaláról nézve középszerű.
Sokan még emlékeznek a 7 napos szettre, amiben nem volt 2 egyforma darab  ;D , az árát most meg sem említem.

Mondjuk ezt nem értem,elvileg az öreg a NO1 a szakmában hazánkban. Akkor,hogy nem tud( akar) egy élezést jól megcsinálni.
Azt elfogadom,hogy biztos vannak itt jó páran(Sanyi,Greg,Salmo) akik tökélyre fejlesztették a borotva élezést ,fel vannak szerelve nagyon komoly kő készlettel ,és ha kell fél napot elmolyolnak egy egy borotva élezésével,így biztos jobban meg is csinálják ,de akkor is egy elfogadható szintet azért kéne produkálni egy mesternek. Nem lehet az ,hogy már megszoktad azt a magas minőséget amit pl a fent említett urak csinálnak,és ahhoz képest  ugye minden xar:)
Csak kíváncsi vagyok amúgy miért alakult ki ez a negatív vélemény,mert a Váci utcai élezés az tényleg egy forintot sem ér ,no de az öregé?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici