Sziasztok. Új vagyok itt, gondoltam bemutatkozom. kb 15éve használok DE borotvát, de a borotvakrémre csak most tervezem az áttérést. Sokat gondolkodtam már rajta, és most hogy végigolvastam a fórumot már biztos vagyok a váltásban. A borotvám sajna kb 15 éves Wilkinson, nem a kor a baja hanem hogy megviselte az idő, és a nem túl megfelelő(igazából semilyen) ápolás. Régóta szeretnék valami komolyabba beruházni, így találtam a fórumra is. De sajna itthon csak elég gyengécske a felhozatal. Vettem egy Gilette műanyagot, 1x használtam azóta csak vésztartalék. Súlya az semmi, emiatt nem érzem az egészet. Azt gondolom ez az idő alatt sikerült a technikát elsajátítanom, de még így is sok új technikát olvastam itt. Borotválkozás után kb 10 éve Limon Kolonyasi-t használok, most éppen Kilyos márkájút. Aki nem ismeri ez török cucc, és 80° os alkoholtartalmú Enyhe citrusos illattal. Esetleg erről valami vélemény? De sajna nem mindig sikerül beszerezni.
Kérdés: Milyen DE-t javasoltok? Illetve léteznek amiknél lehet állítani a penge dőlésszögét, ennek mi a szerepe?
Amit kinéztem: az ő lenne D.R.Harris. Mi a véleményetek? Jó hogy van ez a fórum!!!!