Egy szóval nem mondtam hogy nem fog elkelni, el fog eléggé gyorsan, főleg úgy hogy mostanság minden új borotvája 500-800$ között mozog. Csak nem értem hogy miért egyből én vagyok az irigy, meg a gonosz, ha nem igazán tetszik valami. Lehetnék irigy a dán szemészekre is (csak hogy objektív maradjak, és az érdeklődési körömön belül) mert 10-15 millákat keresnek havonta lábukat lógatva, és én soha nem fogok még közel sem annyit, mégse vagyok
De ha már belementünk, akkor leírom a teljes véleményem, csak hogy építő jellegű legyek, és ne (csak) irigy. RW nyelei úgy amblokk elnagyoltak, mindegyik, és ugyanazt a stílust pakolja rá mindenre amit csinál, azokról az csúnya csavarokról nem is beszélve. Hart, Livi, Butch és mindenki másnak sikerült ízléses csavarokat használni, neki még nem. A pengéivel úgy nagy általában nem szokott gondom lenni ránézésre, csak a "reszelésekkel" amiket szalagfűrésszel tesz bele szemre, de azok ezeken nincsenek, szóval ez nagy pirospont. Újból megnézve a pengét nincs vele különösebb bajom, biztos csak nem az én stílusom, vagy nem jó a fénykép.
Valószínűleg ami miatt van egy kis ellenszenvem a készítő felé az az, hogy nagyon pénzéhes, és sokkal "igénytelenebbül" dolgozik mint sok más társa, akiket nagyon tisztelek. Valszeg emiatt (is) írtam amit írtam.