Srácok,köszönöm az iránymutatást,véleményeket-tapasztalatokat stb..és elnézést kérek ha nyers megfogalmazásúra sikeredett a személyes véleményem
Vetus kolléga jól írta,nekem még egyenlőre"felesleges luxus"az elit DE-k világa,téma lezárva...
Visszatérve az Astra 901-hez...Napi szinten használom már tényleg évek óta,mondom azért időbe telt amíg kialakult a"kapcsolatunk"...és ritkán ha reggelente sietősre sikeredik a művelet,na akkor van minimális irritáció,de nem vészes...Lehet tényleg hogy más pengével még ennyi sem lenne,bár azért nem merném a kisujjamat megharapni,mert azért tudom én jól,hogy nincs nagy szájkosár ezen az Astrán
Csak az a furcsa,hogy van Slim Twistem is,ami ugye elvileg jámborabb jószág,de nekem mégis nem tűnik annyira alaposnak+azzal még pontvérzéseket is sikerült összeszednem,és mintha az irritációja is intenzívebb lenne...
Éltársak,ti a napi rendszerességű borotválkozáshoz,esetleg milyen alternatívákat ajánlanátok???Mármint készülékeket...
Nem vagyok kezdő DE-s,gyakorlatilag nem ilyedek meg egyik készüléktől sem...Tudom az L6-os szerintem még bejöhet..(Smartom van)
Illetve még egy kérdés,egy lehet hülye kérdés:Merkur fejesben létezik TTO nyitású készülék???
15 beretvát már biztos próbáltam,de tudom a határ a csillagos ég
és azért azt is tudom hogy vannak itt nálam jóval,de jóvel tapasztaltabb DE-s mesterek is!
A hülye kérdésért előre is elnézést,a válaszokat meg szintén előre is nagyon köszönöm!
Zoli