Szervusztok!
Állj-állj,itt lehet hogy valaki félreértett engem
Nos tehát,nálam,hangsúlyozom NÁLAM,a következő a helyzet: Igen kipróbáltam a Feather AS-t,csodálattal vettem kézbe,és szintén csodálattal használtam is,nem mondtam hogy nem jó,csak hogy nálam,az én szememben semmivel sem jobb a használati értéke mint az Astrának,igen,rájöttem már pár húzás után hogy ezt nyugodtan lehet egy kicsit rányomni az arcbőrre,akkor is nagyon jámbor marad..az eredmény még tökéletesebb.. Én inkább az elveimre akartam rámutatni az írásaimban...Pl.egymás mellé teszem a Feathert meg az Astrát...igen a Feather a nyerő,az esztétika,kivitelezés,minőség,talán tartósság tekintetében is...Aztán elvonulok a fürdőbe egyik fél orcámat a Featherrel,a másikat az Astrával húzom le,ugyanolyan tökéletes az eredmény mindkét oldalon! Az egyikért fizettem egy ezrest,a másikért hatvanat...Na nem...köszönöm,én legutóbb azért az 50-60 ezerért pl.az egész házamban lecseréltem az összes létező izzót ledes izzókra,na ennek több értelmét látom,minthogy a 60ezres Featheremmel villogjak magamnak a fürdőbe
Megtehetném hogy beruházok én is egy több tízezres borotvára,de MINEK?? Szerintem pont ez a DE borotválkozás az egyik olyan kevés dolog közé tartozik az életben(sajnos),ahol a hatvanszor annyiba kerülő termékért biztos hogy nem kapsz hatvanszor olyan élményt,minőséget stb..
Ez nem olyan mint egy ház építés,ahol sz.r anyagokkal dolgozva,biztos az eredmény is hasonló sz.r lesz...Itt azért olcsóbb termékekkel is lehet profi eredményt elérni... Ez már inkább pszihológia,az ember birtoklási vágyára építve,tudom énis,az ember valahogy más érzéssel fog a kezébe,másként gondol rá,más érzésekkel is használja azt,amiről tudja hogy értékes,hogy sokkal többet adtam ki érte,mint ugyanezen termékek standard kiviteléért...Az elithez tartozás érzése,ismerem jól énis,csak totál más dolgokból kiindulva..
A mindennapos használatról annyit,hogy én az Astrával,hétközben minden nap borotválkozom,hétvégén 2 nap szünet,hetente cserélek pengét,5 hétköznap minden reggel az orcámat,egy körös borotválkozással,tusolás után Barbon vagy Figaró habzó,utána csak szigórúan száliránnyal szemben borotválás,néhol kis igazítás,de igazából én egy körnek mondom,és az eredménnyel meg is vagyok elégedve,mondjuk lehet kicsit mazochista vagyok
Nem mondom,jópár évvel ezelőtt,mikor elkezdtem az Astrás korszakomat,eltelt egy kis idő mire összeszoktunk,de ma már semmi gond,még pontvérzés se,nagyritkán nagyon minimális irritáció a nyakon,de mire a melóhelyre érek,annak is vége...és ez így megy már jópár éve nap mint nap...
Hétvégén meg a fejemet szoktam leborotválni,az addig használt pengével,és még tökéletesen veszi azt az akadályt is úgy az Astra,mint a benne szolgáló zöld Lord is..
Aztán pengecserével várom a hétfő reggelt
Szóval nálam így megy ez....