Úgy látszik engem már üldöznek az alterego borotvák. A mai piaci termés egy Astra 901 volt Vagy nem is? Nem a szokásos alul fekete , felül átlátszó, hanem egyszinű dohánybarna dobozban volt. Gondoltam sebaj, valószinűleg nem a saját doboza. Szemre a borotva a szokásos pillangó nyitásu fehér műanyag nyelű..nem a keresztirányban bordás, hanem a kétoldalt elvékonyitott. Otthon mosás után alaposabb szemrevételezés...ejha...a doboza bizony a sajátja..nagyon passzol bele, és még falra is fel lehet rakni szekrényke-szerűen szögre! Nézem a borotvát...ez biza eredeti...de..hát van nekem itthon egy echte 901 is. Összehasonlitva...de tényleg nagyitóval és ékszermérleggel!!... vannak különbségek...vékonyabb a fémlemez anyaga...a domboritás picit mintha más lenne...de a penge kiállás szemre ugyanaz...fény ellenében az uj talán harapósabban látszik..gyors borotvapróba...ugyanazzal a pengével...ugy már jobban hasonlitanak. Már megint alig van különbség... azt hiszem a doboz dönt. A normál Astra doboza nem visel semmi különleges jelzést a fedő feliratán kivül. Az uj, dohánybarna doboz igen...de nem márkajelzés, nem is szovjet ár megjelölés, hanem gyártási kódok...külön a fedélen, és külön az aljon: 340 217 20/340 217 10. Szóval a lecke fel van adva...ez most cseh? ..vagy mégis szovjet?...esetleg lengyel? Ja..az uj borotvának sokkal jobb a galvanizálása, és nem repedt a műanyag nyele a fém csatlakozásánál. (volt már néhány ilyen Astrám..mindnek repedt volt...) Ennyi előnye van az ujnak..és a doboza picit kompaktabb.