mindenkinek nagyon koszonom a hozzaszolasokat! Tenyleg nagyon sokat segitettek. A mai nap mar -egy kicsit- jobban ment ugy erzem, technikailag. Viszont tovabbra is huzza szort (eros borostam van de erzekeny a borom). Egyre jobban azon morfondirozok vajon tenyleg shave-ready a kes? Az eladoholgy (profi fodraszboltban vettem, akik wetshave termekeket is forgalmaznak, link
www.britva.ru) nyilvan nemigen vagta a temat es persze erdeke volt, hogy eladja a borotvat egy szimpatikus uriembernek
majd felhivom az egyik gurujukat, akivel a regebben kommunikaltam hazhozszallitasi rendeleseknel, o asszem str8-es. Nem tudom relevans-e, de a kes olajozva volt, ugy olvastam koszorules utan igy szoktak konzervalni, ezert is gondoltam, hogy shave-ready...
Alkartesztet kiprobalom, koszi a pasztaajanlast
a boltban ugy irtak, hogy a feher a leggyengebb, a sarga a kozepes es a zold a legerosebb (jobb??), ezert valasztottam. Az is elkepzelheto hogy eletem 1 fenesenel "megreformaltam" az elt... Hat ugye az elso probalkozas az mindig az elso probalkozas
Remelem a forumtalin folytathatjuk az eszmecseret szemelyesen, tenyleg, most akkor lesz tali? Mar jopar napja semmi hir...