Sziasztok!
Talán valaki emlékszik még rá, az ősszel új helyre költöztünk (Nyíregyházáról Százhalombattára) ahol jóval keményebb a víz. Új lakhelyünkön sokáig problémám volt a borotválkozással, mivel a nyakamon általában irritáció lépett fel és általában vérpettyes is lett. Ez szokatlan volt az addig tapasztaltak után, mivel Nyh-n csodás babapopsira tudtam magam borotválni, mindenféle irritáció, vagy vérzés nélkül. Aztán rájöttem, hogy battán jóval keményebb a víz és elkezdtem kísérletezni: pamacsot váltottam, más pre shavvel próbálkoztam, tálkában kevertem újra a habot...
Ami itt a legjobban bevált az a tálkában kevert hab. Sajnos a kedvelt victoria rein dachs (sima mülleres fekete borz bulb pamacs) nem jól működik tálkában, ezért kipróbáltam a coca pamacsaimat is. A legjobb közülük a victoria nagy daxer lett (szintén mülleres, malac, legyező forma) Meg kell említsem, hogy jobb-jobb de még úgy érzem, talán lehetne jobb a hab, ezért fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy talán egy jó borzzal milyen habot lehet készíteni.
Tehát kérlek benneteket, javasoljatok tálkában jól működő borzot olyan 5-7e között, ha lehet fekete vagy max. finest köteggel, mivel szeretem, ha kissé "kapar" a pamacs (vagy inkább bizserget) Szerintem ez az érzés sem a silvertiptől, sem a finestektől nem kapható meg, de javítsatok ki, ha tévedek.
Első körben nézegettem a müllerben a borz legyező hjm pamacsokat, azokról mi a vélemény?