Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 802016 alkalommal)

Nem elérhető P3000

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #1920 Dátum: 2013. Február 24. - 23:36:48 »
Összezavarodtam. Írta itt valaki korábban, hogy az Ecsetboltból vette a HJM Black Fibre pamacsot. A honlapjukat nézve ezt találtam http://www.ecsetbolt.hu/termek.php?cikk=view&sr=36&mi=41&meddig=20&gy1=25&keres=, de itt azt írják hogy borz. A Mühle honlapján viszont csak szintetikust látok ezzel a műanyag nyéllel, de ilyen színben meg pont nem (vagy csak az én monitorom téved?). Az ár is alacsonyabb, mint a legtöbb helyen. Ez mégis ugyanaz lehet?

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #1921 Dátum: 2013. Február 25. - 01:37:29 »
én pont ilyet vettem az ecsetboltban (csak feketében) és szintetikus (és nagyon szeretem)  :borz2:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #1922 Dátum: 2013. Február 25. - 08:38:16 »
Innen is be lehet szerezni a Silver és a Black Fibre-t is jó áron:

http://connaughtshaving.com/mursba.html
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1923 Dátum: 2013. Február 25. - 09:34:44 »
Írta itt valaki korábban, hogy az Ecsetboltból vette a HJM Black Fibre pamacsot.
Menj el az Ecsetboltba, a honlapjuk köszönőviszonyban sincs az aktuális kínálattal!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #1924 Dátum: 2013. Február 25. - 14:28:21 »
Köszönöm a tippeket, akkor ha legközelebb Budapesten járok, mindenképpen benézek.

Rty42: Megkérdezhetem hogy körülbelül mennyibe került? Ha nagyjából egy árban van, akkor inkább venném a hazait, ennyivel is megpörgetem a GDP-t. Jókat olvastam erről a pamacsról, meg hát a zsebemet is égeti a pénz. Az is egy plusz lenne ha arcon is tudnám vele habosítani a Crabtree and Evelyn Sandalwood szappant, amit a büdzsé kategóriás Omega sörtével egyszerűen képtelen vagyok. Tálban semmi gond vele, de a pofámra csak egy elég hervadt habot tudok vele képezni, pedig az Omega szappannal tuti a dolog.

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #1925 Dátum: 2013. Február 25. - 18:46:09 »
húha... 5X00 (szóval szövegesen ötezervalahányszáz), ahol X talán 2, vagy esetleg 4...  :crazy:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #1926 Dátum: 2013. Február 25. - 20:37:25 »
húha... 5X00 (szóval szövegesen ötezervalahányszáz), ahol X talán 2, vagy esetleg 4...  :crazy:

Köszönöm, ezzel el is dőlt a kérdés, szerdán megveszem.

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #1927 Dátum: 2013. Március 03. - 12:38:57 »
Na így több borotválkozás után kijelenthetem, hogy nagyon elégedett vagyok a HJM szintetikussal. Könnyen nagyon jó habot sikerült vele képezni. Sokkal rövidebb ideig kell forgatni a szappanon (így már biztos hogy soha nem fog elfogyni a Sandalwood, még alig kopott valamit pedig már vagy egy hónapja használom :crazy:), három körre bőségesen elég arcon habosítva. Kényelmes a fogása, nem csúszik. Különösebb szagot nem éreztem, bár azt meg kell vallanom, hogy napi másfél doboz cigi után szerintem azt se venném észre, ha lángolna a hajam, szóval ebben nem mérvadó a véleményem.  :fetreng:

Információforrásnak leírom, hogy 5600 az Ecsetboltban, szürke és zöld színben volt pár darab a polcon.

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #1928 Dátum: 2013. Március 03. - 12:41:11 »
Urak! Egy kérdés foglalkoztat már régebben: volt már olyan, hogy elhasználtatok egy pamacsot? Érted, hogy oda jutottál, hogy kidobtad a pamacsot nem azért, mert rossz vétel volt, hanem mert egyszerűen kiöregedett...
Ha igen, mennyi idő után és milyen pamacs?

Nem elérhető jpi

• Törzstag
« Válasz #1929 Dátum: 2013. Március 03. - 13:50:41 »
Hááát, van egy közel 30 éven át (el)használt sörte pamacsom, amit tavaly nyugdíjaztam - de nincs szívem kidobni, inkább ott áll a fürdőszoba szekrény mélyén. Az Omega 102 mellett igen csenevész!  ;D
"Itt minden ápolt így kezdte. Én is..." © Qttyyy

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1930 Dátum: 2013. Március 04. - 09:37:34 »
Tegnap jártam a DM-ben, ahol megakadt a szemem 2 pamacson(gyakorlatilag ugyanolyanok voltak, csak a nyél különbözött.
Lényeg, hogy azt irta rajta, hogy vaddisznó szőrből(sörte) van.  :crazy:

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1931 Dátum: 2013. Március 04. - 09:55:32 »
DM-es Balea borz pamacsban már csalódtam kellemesen. Eredetileg úgy voltam vele, hogy "van egy tartó, az is pénz, meg úgyis kell egy utazós, még ha pár hónapra is". Viszont nagyon szépen habosít kézben, puhább az olcsó hjm-eknél, olcsóbb is ezeknél. Akár a sörte is jó lehet :)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #1932 Dátum: 2013. Március 04. - 09:58:09 »
A sörte nem túl jó. Azzal kezdtem, de most már soha nem veszem elő!
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1933 Dátum: 2013. Március 04. - 10:15:20 »
Tegnap jártam a DM-ben, ahol megakadt a szemem 2 pamacson(gyakorlatilag ugyanolyanok voltak, csak a nyél különbözött.
Lényeg, hogy azt irta rajta, hogy vaddisznó szőrből(sörte) van.  :crazy:
A DM borzzal kezdtem, és rengeteget szívtam vele, hullott a szőre rendesen, és kezdőként nagyon küzdöttem a habképzéssel, főleg szappanból.  Akkori önmagamnak ma azt a tanácsot adnám hogy pamacsból elsőre vegyek egy rendeset; minőségibb borotva és szappan/krém várhat, de a pamacs a legfontosabb.  Mikor vettem egy Mühle Silvertip Fibre-t, megdöbbentem mekkora a különbség.  Ha sörtét akarsz, inkább vegyél egy Omegát vagy ilyesmit.

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #1934 Dátum: 2013. Március 04. - 10:59:25 »
Ez szerintem is így van. Meg kell húzni egy vonalat, ami alatt tényleg csak gyatra, használhatatlan minőségű cuccok vannak, amit még kezdőnek sem ajánlott. Ugyanis ha rossz az alapanyag, vagy az eszköz, nem tudod begyakorolni az egészet, mert nem TUD működni.

DM Balea malacpamacsom nekem is van, mint első, azé' mondom :D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici