Köszönöm a válaszokat malacom még nem volt de már nézegettem! A hét végén kicsit beleásom magam a témába és keresgélek!!!!
És ne feledkezzünk meg a New Forest Tubby-król sem
Ja, még annyit, hogy nem akarlak lebeszélni a BK4-ről, nekem is van , csak úgy érzem, hogy a Neroli ára kicsit irreális.
Honnan éri meg?Idézetet írta: Qka - 2013. Április 06. - 10:54:20Ja, még annyit, hogy nem akarlak lebeszélni a BK4-ről, nekem is van , csak úgy érzem, hogy a Neroli ára kicsit irreális.
Amúgy a Proraso gyári pamacsáról valami infótok van?
Idézetet írta: Janko125 - 2013. Április 06. - 11:10:57Van egy borz pamacsom, de elég duci, és a mindennapi használattól félek lassan tönkremegy! Igazából nem ragaszkodok a szilverhez, csak ne lagyan bökős, és ha lehet keskeny legyen. Na és persze szép nyéllel Borzból keskeny köteg nem igazán jellemző. A "malacikával" hogy állsz? Az sem "bökős" és a Connaught-on jó árban vannak Vulfix pamacsok Vulfix pamacsok. Tartós szép darabok, illetve van, aki azt mondja.
Van egy borz pamacsom, de elég duci, és a mindennapi használattól félek lassan tönkremegy! Igazából nem ragaszkodok a szilverhez, csak ne lagyan bökős, és ha lehet keskeny legyen. Na és persze szép nyéllel
viszont ezt is szívesen kipróbálnám:http://www.shaving.ie/products/Semogue-830.html