Már én érzem kínosnak, hogy a szintik mellett agitálok, de a leveled sok furcsaságot tartalmaz. Vegyük úgy, hogy nem a szintik mellett agitálok, csak reagálok a félrecsúszásokra.
Én is használok Mühle Silver Fibre pamacsot . Hangulatom és "öltözöttségi állapotom" függvényében.
Én meg továbbra is a Black-ről beszélek, ahogy a korábbi hozzászólásokban is. Kevésbé szúr, kényelmesebb - nekem jobb.
És így van, kevésbé praktikusak a borz pamacsok - lassabban szabadul meg a borz köteg a víztől, nagyobb a szappan fogyasztása. De ebből adódóan a használati komfortjuk bizosan jobb.
Ne haragudj, de miből mi adódik? Jól értem, azt állítod, hogy a komfortosság a praktikum hiányából adódik?
És azért egy Mühle szinti pamacs áráért már lehet megfelelő borz pamacsot is kapni.
Ez nem igaz, a Black jóval olcsóbb a Silvertipnél. A "megfelelő" borz eléggé szubjektív: ezért az árért én találok borzot, megfelelőt viszont nem.
Semmi gáz, értjük, hogy te a borzot jobban szereted, én meg a szintit. De a szubjektív vélemény mögé áltudományos "érvekre" igaziból nincs szükség. Senki sem vitatja, hogy neked tetszik a borz.