... Bár nemigazán tudom, hogy a nagyköny szerint milyennek kell lennie egy jó pamacsnak, ...
Persze amit írtam, azt az első használat után írtam. Lehet, hogy ötödik alkalomnál el kezd hullani, szétesik, felrobban stb. De remélem, hogy jól fogja bírni. Persze, ah úgy lesz, akkor majd veszek egy másik pamacsot is, ami alapjáraton megbízható (tapasztalatok alapján).
Ja és mert hajszál híján lemaradtam egy itt meghirdetett omegáról, amit ráadásul győri éltárs árult..
Jah, nekem olyanom volt az elso pamacsom. Meg emlekszem az izere... A fele a pofamon maradt.
Idézetet írta: Forri - 2013. November 22. - 12:40:54Ja és mert hajszál híján lemaradtam egy itt meghirdetett omegáról, amit ráadásul győri éltárs árult..Győri éltársnak mindig akad valami eladó cucca. Amúgy a győri Fészek áruházban mindig van jó kis magyar sörte pamacs. Érdemes azt a 600-700 Ft-ot rászánni, kipróbálni, mert szerintem megéri az árát. Ilyen kapható ott is:http://www.zoldbolt.hu/szepseg-egeszseg/borotvalkozas/borotvapamacs-hosszunyelu.htmlUgyanott mindig kapható zöld Astra!