DM- es pamacsról mik a vélemények? Sertés vagy valami szintetikus? Én most kezdtem el használni egy nagyon régi(szerintem van vagy 50 éves, igaz az elmult 30ban nem nagyon volt használva) kopott, véleményem szerint disznószőr pamacsot, ami még a nagyapámé volt. Nagyon pöpec, de leakarom cserélni valami újabbra, ami legalább olyan jó. Ötletek? Max 2 ropit szánnék rá.
En is ezt vettem eloszor. Az olcsobbat kb. 3 v. 5EUR volt. (A dragabb mar borz) Miutan lattam egy hagyomanyos borotvalkozos videot, DM-ben jartamban vettem egy ilyet meg a Baleas Aloes kremet. Persze akkor meg nem neztem ide a forumra. Be se aztattam a pamacsot, habositottam egy kis edenybe, majd patronos borotva. Ugy szurt mint allat. Majdnem kivagtam az egeszet elso hasznalat utan. Utana inkabb netes turas, ide kerultem. Azota beaztatom:) Kicsit be is "tort", nem szur annyira, de meg irrital. Arra jo, hogy az ember olcso penzbol elinduljon a temaban. Ja es hullik, ezerfele all a sorteje a szeleken, nem egy olyan "pamacsos" latvany.
De sebaj, holnap megjon a Muhle m:) Majd meglatom a kulonbseget. Kiprobalni a bulit teljesen jo a DMes olcso pamacs.
Nekem is van ( s jelenleg is csak azom van ) egy Balea nature borse ( nem vagyok meggyőződve, hogy borz, lehet csak festett pamacs ) de már több mint 7 éve használom, néha ugyan vedlik, de nem zavaróan. Alakja meg pamacs.
A habosításkor, nem nyomod ( nyomtad ) túl erősen?
Mert ez lényegében egy ecset. S mikor az óvodából-iskolából a gyerekek hozzák a vízfestékes ecsetjeiket, amik a nyéltől derékszögben eltavolodó sörtékkel figyelve, őrzik a teli marokkal, és fessünk izomból akciók nyomait, vegyes érzelmekkel nézek a DNS örököseimre.