Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805779 alkalommal)

Nem elérhető worm

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2655 Dátum: 2014. Február 08. - 13:22:11 »
Omega 11137-re milyen forrást tudtok Connaughtshaving-en kívül Európában? Gifts & care-en nem találtam.

connaught ;)

Ugye az volt a kérdés, hogy azon kívül  :fejtor:

pl http://www.italianbarber.com/omega-11137-100-boar-bristle-shaving-brush
 bár drágább, de lehet a posta kevesebb
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #2656 Dátum: 2014. Február 08. - 13:25:36 »
Omega 11137-re milyen forrást tudtok Connaughtshaving-en kívül Európában? Gifts & care-en nem találtam.

connaught ;)

Európa is feltétel volt.  :naughty:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #2657 Dátum: 2014. Február 08. - 13:28:31 »
Italian Barber nem szállít Európába.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #2658 Dátum: 2014. Február 08. - 13:36:51 »

connaught ;)

Európa is feltétel volt.  :naughty:

Igen benéztem :) valami miatt nálam euróban jelent meg az ár, így nem is nagyon néztem, h honnan hová  :jajne:
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2659 Dátum: 2014. Február 08. - 13:38:24 »
Miért nem jó a connaught? Nincs nekik? - Megvárnám...

Ebay-on szok lenni, de ott ugye eladónként változhat, hogy szállít -e Jevrópába.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2660 Dátum: 2014. Február 08. - 13:39:26 »
OKOK, akkor Connaught, persze hogy jó. Csak elsőre fura volt, hogy van egy olasz pamacsgyár, aminek egy alaptermékét kizárólag UK-ből tudom rendelni :)

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #2661 Dátum: 2014. Február 08. - 16:00:44 »
Vagy Győr nem Magyarország. Szabadon választott. :)
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #2662 Dátum: 2014. Február 08. - 16:35:43 »
Nekem is érkezett már csomagom tőlük,bár nem vállalt felelősséget a biztonságos szállításért.
Szerencsém volt,így rendben megérkeztek a pamacsok.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető valaki123456

• Új tag
  • *
« Válasz #2663 Dátum: 2014. Február 12. - 19:13:35 »
DM- es pamacsról mik a vélemények? Sertés vagy valami szintetikus? Én most kezdtem el használni egy nagyon régi(szerintem van vagy 50 éves, igaz az elmult 30ban nem nagyon volt használva) kopott, véleményem szerint disznószőr pamacsot, ami még a nagyapámé volt. Nagyon pöpec, de leakarom cserélni valami újabbra, ami legalább olyan jó. Ötletek? Max 2 ropit szánnék rá.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2664 Dátum: 2014. Február 12. - 19:28:03 »
Balea pamacsból csak a borzot ismerem. Az nem túl gerinces, leginkább tenyérben/tálkában habosításra alkalmas (de úgy nagyon jól végzi a dolgát). A disznó már vizuálisan sem túl bizalomgerjesztő, de lehet, hogy csak én látom rosszul. Hátha akad, aki ismeri közelebbről...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #2665 Dátum: 2014. Február 12. - 19:28:21 »
DM- es pamacsról mik a vélemények? Sertés vagy valami szintetikus? Én most kezdtem el használni egy nagyon régi(szerintem van vagy 50 éves, igaz az elmult 30ban nem nagyon volt használva) kopott, véleményem szerint disznószőr pamacsot, ami még a nagyapámé volt. Nagyon pöpec, de leakarom cserélni valami újabbra, ami legalább olyan jó. Ötletek? Max 2 ropit szánnék rá.
DM-est nem nagyon dicsérik, de itt vannak ár/érték arányban jó kezdőpamacsok:
http://www.zoldbolt.hu/szepseg-egeszseg/borotvalkozas
(szerintem)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #2666 Dátum: 2014. Február 12. - 20:07:24 »
Nekem van egy ilyen kék nyelű DM-es pamacsom; gondolom, szintetikus. Működik. Használtam, amíg nem vettem helyette egy borz köteget (azóta meg még egyet), amit megnyeleztem. Ez azért minőségibb érzés. De azt is jól tudtam használni krémmel is, meg szappannal is, arcon habosítva.

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Jack Ward

• Törzstag
  • Mr. Cobra
« Válasz #2667 Dátum: 2014. Február 12. - 21:58:08 »
Kezdésnek megfelel a Dm-es/Rossmann-os pamacs. Nálam jól teljesít.  :2thumbup:
You're the disease and I'm the cure.

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #2668 Dátum: 2014. Február 12. - 23:36:53 »
En is ezt vettem eloszor. Az olcsobbat kb. 3 v. 5EUR volt. (A dragabb mar borz) Miutan lattam egy hagyomanyos borotvalkozos videot, DM-ben jartamban vettem egy ilyet meg a Baleas Aloes kremet. Persze akkor meg nem neztem ide a forumra. Be se aztattam a pamacsot, habositottam egy kis edenybe, majd patronos borotva. Ugy szurt mint allat. Majdnem kivagtam az egeszet elso hasznalat utan. Utana inkabb netes turas, ide kerultem. Azota beaztatom:) Kicsit be is "tort", nem szur annyira, de meg irrital. Arra jo, hogy az ember olcso penzbol elinduljon a temaban. Ja es hullik, ezerfele all a sorteje a szeleken, nem egy olyan "pamacsos" latvany.
De sebaj, holnap megjon a Muhle m:) Majd meglatom a kulonbseget. Kiprobalni a bulit teljesen jo a DMes olcso pamacs.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2669 Dátum: 2014. Február 13. - 05:44:02 »
En is ezt vettem eloszor. Az olcsobbat kb. 3 v. 5EUR volt. (A dragabb mar borz) Miutan lattam egy hagyomanyos borotvalkozos videot, DM-ben jartamban vettem egy ilyet meg a Baleas Aloes kremet. Persze akkor meg nem neztem ide a forumra. Be se aztattam a pamacsot, habositottam egy kis edenybe, majd patronos borotva. Ugy szurt mint allat. Majdnem kivagtam az egeszet elso hasznalat utan. Utana inkabb netes turas, ide kerultem. Azota beaztatom:) Kicsit be is "tort", nem szur annyira, de meg irrital. Arra jo, hogy az ember olcso penzbol elinduljon a temaban. Ja es hullik, ezerfele all a sorteje a szeleken, nem egy olyan "pamacsos" latvany.
De sebaj, holnap megjon a Muhle m:) Majd meglatom a kulonbseget. Kiprobalni a bulit teljesen jo a DMes olcso pamacs.

Nekem is van ( s jelenleg is csak azom van ) egy Balea nature borse ( nem vagyok meggyőződve, hogy borz, lehet csak festett pamacs ) de már több mint 7 éve használom, néha ugyan vedlik, de nem zavaróan. Alakja meg pamacs.
A habosításkor, nem nyomod ( nyomtad ) túl erősen?
Mert ez lényegében egy ecset. S mikor az óvodából-iskolából a gyerekek hozzák a vízfestékes ecsetjeiket, amik a nyéltől derékszögben eltavolodó sörtékkel figyelve, őrzik a teli marokkal, és fessünk izomból akciók nyomait, vegyes érzelmekkel nézek a DNS örököseimre.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici