Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805773 alkalommal)

Nem elérhető Black

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2670 Dátum: 2014. Február 13. - 07:52:19 »
A DM-es Baleának van szintetikus borz pamacsa is. Azt próbálta valaki, mert azzal szemezek, talán érdemes lenne kipróbálni?
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2671 Dátum: 2014. Február 13. - 08:03:05 »
A DM-es Baleának van szintetikus borz pamacsa is. Azt próbálta valaki, mert azzal szemezek, talán érdemes lenne kipróbálni?
Én olyat még nem is láttam :( Igaz, csak max. havonta járok DM-ben, de akkor is...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2672 Dátum: 2014. Február 13. - 09:06:41 »
mióta? azt hittem csak röfi és borz van.

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #2673 Dátum: 2014. Február 13. - 11:34:21 »
Tavaly láttam először.
Nézegettem, forgattam, de csak a dobozát, magát a pamacsot nem vettem ki. Hazafelé beugrom és megnézem van-e most a polcokon, ha látok dobok róla fel képet.
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #2674 Dátum: 2014. Február 14. - 16:50:12 »
DM- es pamacsról mik a vélemények? Sertés vagy valami szintetikus? Én most kezdtem el használni egy nagyon régi(szerintem van vagy 50 éves, igaz az elmult 30ban nem nagyon volt használva) kopott, véleményem szerint disznószőr pamacsot, ami még a nagyapámé volt. Nagyon pöpec, de leakarom cserélni valami újabbra, ami legalább olyan jó. Ötletek? Max 2 ropit szánnék rá.
En is ezt vettem eloszor. Az olcsobbat kb. 3 v. 5EUR volt. (A dragabb mar borz) Miutan lattam egy hagyomanyos borotvalkozos videot, DM-ben jartamban vettem egy ilyet meg a Baleas Aloes kremet. Persze akkor meg nem neztem ide a forumra. Be se aztattam a pamacsot, habositottam egy kis edenybe, majd patronos borotva. Ugy szurt mint allat. Majdnem kivagtam az egeszet elso hasznalat utan. Utana inkabb netes turas, ide kerultem. Azota beaztatom:) Kicsit be is "tort", nem szur annyira, de meg irrital. Arra jo, hogy az ember olcso penzbol elinduljon a temaban. Ja es hullik, ezerfele all a sorteje a szeleken, nem egy olyan "pamacsos" latvany.
De sebaj, holnap megjon a Muhle m:) Majd meglatom a kulonbseget. Kiprobalni a bulit teljesen jo a DMes olcso pamacs.

Nekem is van ( s jelenleg is csak azom van ) egy Balea nature borse ( nem vagyok meggyőződve, hogy borz, lehet csak festett pamacs ) de már több mint 7 éve használom, néha ugyan vedlik, de nem zavaróan. Alakja meg pamacs.
A habosításkor, nem nyomod ( nyomtad ) túl erősen?
Mert ez lényegében egy ecset. S mikor az óvodából-iskolából a gyerekek hozzák a vízfestékes ecsetjeiket, amik a nyéltől derékszögben eltavolodó sörtékkel figyelve, őrzik a teli marokkal, és fessünk izomból akciók nyomait, vegyes érzelmekkel nézek a DNS örököseimre.
Nekem nem a borz DM-es van, hanem az olcsobbik. Nem tudom mi lehet, nincs rairva. CSak, hogy natur es azoknak akik az "arcmasszazst kedvelik":)
Tegnap kiprobaltam az uj Muhle travel silvertip fibre-emet. A travel verziot rendeltem, mert szoktam melo miatt utazgatni. Hat ez vmi eg es fold. Puha, nem szur, megis van az ecsetnek tartasa. Most mar megertem, ha valaki szeret arcon habositani, ezzel kellemes lehet, ki fogom probalni. A masik ehhez kepest egy koromkefe.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2675 Dátum: 2014. Február 14. - 16:57:34 »
Tegnap kiprobaltam az uj Muhle travel silvertip fibre-emet. A travel verziot rendeltem, mert szoktam melo miatt utazgatni.
Melyik színt rendelted? Majd pár hónap múlva kérlek írd meg mennyire karcolódik a nyele normál használattól, ilyen tekintetben félek az alutól, de a silvertip fibre tényleg a világ legjobb utazópamacsa, amíg a szálláson megreggelizek csontszáraz lesz, aztán lehet is elpakolni.

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #2676 Dátum: 2014. Február 15. - 00:43:52 »
Tegnap kiprobaltam az uj Muhle travel silvertip fibre-emet. A travel verziot rendeltem, mert szoktam melo miatt utazgatni.
Melyik színt rendelted? Majd pár hónap múlva kérlek írd meg mennyire karcolódik a nyele normál használattól, ilyen tekintetben félek az alutól, de a silvertip fibre tényleg a világ legjobb utazópamacsa, amíg a szálláson megreggelizek csontszáraz lesz, aztán lehet is elpakolni.
Az eloxalt aluminiumot (halvany ezust szeru). Hihetetlen profi cucc. Lotyoges nelkul szet/osszerakhato es minimal meretre osszepakolhato. Se perc alatt szarad. En ezt fogom hasznalni egyelore otthon is.
Karcolodhat az biztos, de bevagom majd egy mini zacsiba.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2677 Dátum: 2014. Február 16. - 07:11:56 »
Nu. Az imént a kezemben maradt a FS szinti köteg. Obiban mit vegyek, hogy visszaragasszam?

Megvan. Patex. Dupla, epoxi repair.

Innentől már csak az a kérdés, hogy csak nyomni kell a nyél aljába (mennyit)  és belenyomni a köteget?

(Nem vagyok egy gyakorlati szaki... Android haxolas nem gond, de ez...)
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2678 Dátum: 2014. Február 16. - 08:36:09 »
Zoli, átveszem tőled a pamacsot beszerzési áron, te pedig vehetsz egy újat!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2679 Dátum: 2014. Február 16. - 09:04:25 »

Jó ötlet, írtam is az Alin az FS shopnak... Warranty issue...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2680 Dátum: 2014. Február 16. - 10:49:25 »
Botond telefonon supportot adott. Köszönöm itt is.

Nem elérhető Feryll

• Új tag
  • *
« Válasz #2681 Dátum: 2014. Február 17. - 20:01:04 »
Milyen olcsó pamacsot tudtok ajánlani ami nem hullik ?
Én a Rossmann-os pamacsot vettem meg, de azért néhány szál minden alkalommal kihullik belőle. Nem vészes de azért mégis.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2682 Dátum: 2014. Február 17. - 20:03:50 »
Omega 11xxx :kv2:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2683 Dátum: 2014. Február 17. - 20:27:48 »

abból pár rosmanos kitellik

Biztos, hogy mennyei élmény egy Omega pamaccsal habozni, többek közt, de nem tudnék egy 5ösnél többet áldozni erre, ebből kifolyólag lényegében nekem is a Balea for man pamacs az elérhető.

- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2684 Dátum: 2014. Február 17. - 20:46:32 »

abból pár rosmanos kitellik

Biztos, hogy mennyei élmény egy Omega pamaccsal habozni, többek közt, de nem tudnék egy 5ösnél többet áldozni erre, ebből kifolyólag lényegében nekem is a Balea for man pamacs az elérhető.

11xxx, értsd típusszámú pamacsok, nem HUF. 5ezerből postával együtt kijön, bőven.
Sheffield-England

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici