Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 805744 alkalommal)

Nem elérhető 30r155

• Új tag
  • *
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2745 Dátum: 2014. Március 28. - 20:13:27 »
ím2

Nem elérhető 30r155

• Új tag
  • *
« Válasz #2746 Dátum: 2014. Március 28. - 20:14:02 »
ím3

Nem elérhető 30r155

• Új tag
  • *
« Válasz #2747 Dátum: 2014. Március 28. - 20:14:35 »
ím4

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #2748 Dátum: 2014. Március 28. - 20:22:08 »
Tán nem kicsi kínaiak gyártották eme pamacsot?  ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető 30r155

• Új tag
  • *
« Válasz #2749 Dátum: 2014. Március 28. - 20:41:22 »
..hát, ha nagyobbacska kínaiak lettek volna az elkövetők, ott talán lett volna kraft, hogy a helyére passzentolják a műanyagot :)

kiegészítés: a pamacs doboza eredetinek látszik -ez sajnos borotválkozás szempontjából nem releváns.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #2750 Dátum: 2014. Március 28. - 21:05:30 »
Egész igényesen néz ki, csak az a Grand Canyon ne lenne ott..  :(
Ha szabad megkérdeznem, mennyibe fájt? ( nem muszáj rá válaszolnod. )

Szerk:
Ha jól látom ez az. (?)
http://www.ebay.com/itm/OMEGA-Professional-20102-Pure-Bristle-Shaving-Brush-/131112721295?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item1e86ed5b8f
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető 30r155

• Új tag
  • *
« Válasz #2751 Dátum: 2014. Március 28. - 21:21:27 »
Igen, ez az (így kellene kinéznie).
25$ volt, gondolom ebbe a szállítást már belekalkulálta az eladó.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #2752 Dátum: 2014. Március 28. - 21:28:24 »
Igen, ez az (így kellene kinéznie).
25$ volt, gondolom ebbe a szállítást már belekalkulálta az eladó.

Ingyenes szállítást ír, és 30 napos pénz visszafizetést és ingyenes visszaküldési lehetőséget. Továbbá eBay moneyback garancia is van írva, ami garantálja, hogy visszakapod a pénzed (elvileg így működik). Egy próbát megér, mert ugye ez mégsem egy $2-os kínai csoda, habár úgy néz ki. Ha az eladó makacskodik írj egy levelet az eBay-nek nekik szerintem nem fog visszaszólni nagyon. :)
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #2753 Dátum: 2014. Március 28. - 21:30:01 »
Üdv

Qka jóvoltából hozzájutottam egy Vie-Long Professional No.2 ló-sertés pamacshoz. Eddig egy Hans Baier silvertippel koptattam a szappanokat, fogyasztottam a krémeket, így most ez számomra nagy váltás.
Van vmi speciális igénye az ilyen kevert ló-sertés pamacsnak? Pl olvastam másik fórumon, h ajánlják, h a pamacs 2/3-át áztassuk csak be, a köteg alapját ne. Erre van rálátásotok, hogy erre miért figyeljek oda, miért mondhatták?

Mindenekelőtt egy kérdés: Ezt az emberek képesek arcon habosításra használni?! Hogy nem darálja le a bőrüket?

Csináltam egy teszthabosítást tálkában, előtte kb 5-6 percre beáztattam meleg vízbe. Nagyon durván látszott, hogy megszedte magát vízzel, sokkal barátságosabb lett. Teljesen más techinkát követel meg mint a silvertip, sokkal merevebb ugye a sörte. A habképzésre nincs panasz, szép habot lehetett keverni vele gond nélkül. Mikor kimostam, kiráztam belőle a vizet, remegett, mint a kocsonya. :D

A szárítása ugyan úgy zajlik, mint bármelyik másik pamacsnak? Száraz törölközőn ecsetelek vele vízszintesen, körkörösen, váltogatva és hagyom polcon szabad levegőn száradni a nyelén. Tartó nem kell ezeknek sem, hogy lefelé lógjon a köteg?

Köszi előre is a felhomályosítást.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető 30r155

• Új tag
  • *
« Válasz #2754 Dátum: 2014. Március 28. - 21:39:54 »
Először az eladóval próbáltam megértetni a gondomat, de letagadta, hogy ő ezt küldte volna.
Az ebay-en már elindítottam az ügyet.

"Please allow a few days for the seller to respond to your case in the eBay Resolution Center.

If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Apr 03, 2014, please let us know. On that date, you can escalate your case to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your case and get back to you with a decision within 48 hours."

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2755 Dátum: 2014. Március 28. - 21:47:26 »
Szerintem ne aggódj!

Ez a rendszer jól működik, a pénz, amit kifizettél nem hozzáférhető az eladó számára, addig, míg nem kap pozitív értékelést és minden rendben le nem zajlott. Pontosan, az ilyen esetek miatt van ez így. A képek alapján a pamacs, nem hasonlít az Omega minőségéhez, lehet, hogy ezt itt néhányan vitatják, de azok a pamacsok igenis jók.

Jól tetted, hogy elindítottad az ügyet az ebayen, ennek ez a rendje, s módja. A vevő pedig kártalanítva lesz, le is út, fel is út.  :2thumbup:
Sheffield-England

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #2756 Dátum: 2014. Március 28. - 21:48:52 »
Ha jól értelmezem akkor, ha Április 3-ig nincs semmi eredmény az eladóval akkor tudod náluk újból jelenteni és egy ügyfélszolgálatis eldönti az ügyet. Ha tévednék valaki javítson ki!

Először az eladóval próbáltam megértetni a gondomat, de letagadta, hogy ő ezt küldte volna.

"Please allow a few days for the seller to respond to your case in the eBay Resolution Center.

If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Apr 03, 2014, please let us know. On that date, you can escalate your case to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your case and get back to you with a decision within 48 hours."
Éles pengét, bő habot!

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2757 Dátum: 2014. Március 28. - 21:56:50 »
Ha jól értelmezem akkor, ha Április 3-ig nincs semmi eredmény az eladóval akkor tudod náluk újból jelenteni és egy ügyfélszolgálatis eldönti az ügyet. Ha tévednék valaki javítson ki!

Pontosan, a szöveg ezt írja, de hogy a döntés mi lesz, arra én is kíváncsi vagyok. Furcsa, hogy letagadja a pamacsot?!
Sheffield-England

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #2758 Dátum: 2014. Március 28. - 22:02:48 »
Mégis csak ér valamit az angol tudásom.. :crazy:
Mellesleg igen, elég fura az eladó, de az még inkább, hogy a saját cuccát nem vállalja fel.. hmmm  :fejtor:
De ez már nagyon Off.
Éles pengét, bő habot!

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2759 Dátum: 2014. Március 28. - 22:05:28 »
Mégis csak ér valamit az angol tudásom.. :crazy:
Mellesleg igen, elég fura az eladó, de az még inkább, hogy a saját cuccát nem vállalja fel.. hmmm  :fejtor:
De ez már nagyon Off.

Volt nekem is már panaszos ügyem, én hibáztam, beláttam, térítettem és csillagos 5-ös, pozitív értékelést kaptam. Bár a lengyel srácra ez nem vall.  :fejtor:
Sheffield-England

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici