Sörtéseket melyik irányba lehet venni? szeretném megfogdosni őket, mielőtt kiválasztom az igazit úgyhogy a netenmegrendelemésjóislesz az nem nekemvaló! ez a pirosnyeleshegyes tetszik más színben is kapható?
Gabrille! Elhivatottsagod mar-mar irigylesre melto! Szinte mindeggy milyen pamacsot valasztasz, ha parod megtudja mennyi figyelmet, energiat forditottal a kivalasztasara, biztos hogy a kedvence lessz .Kicsit irigylem is a parodat .
Vettem egy HJM borz ecsetet a Müllerben, első használatnál kegyetlenül büdös volt, de tudtam, hogy ilyen lesz.Ami viszont nem tetszik, hogy szúr az ecset, Nálatok is így van?
Vettem egy HJM borz ecsetet a Müllerben, első használatnál kegyetlenül büdös volt, de tudtam, hogy ilyen lesz.
Melyik hjm borzot vetted meg? Én azt hiszem 2500-ért választottam egy feketét tartóval, semmi szaga nem volt, de egy kicsit az enyém is "szúr", főleg a második körben érzem, enyhén már irritált bőrön. Nekem ilyen van, csak tartóval:
Pont a képen lévőt, krémből sokkal dúsabb habot tudok csinálni, csak ne szúrna Idézetet írta: SicTransit - 2010. December 09. - 10:16:00Melyik hjm borzot vetted meg? Én azt hiszem 2500-ért választottam egy feketét tartóval, semmi szaga nem volt, de egy kicsit az enyém is "szúr", főleg a második körben érzem, enyhén már irritált bőrön. Nekem ilyen van, csak tartóval: