Ma elvettem a szívemtől a kezem és vásároltam egy Kent BK4-t
Van valakinek tapasztalata a pamaccsal?
Én ilyet használok.
Valóban nagyon puha, de nagyon jó!
Szerintem kemény szappanokat is jól lehet vele használni, csak előtte a szappanra egy kis vizet öntök, és állni hagyom 2-3 percig, így valamennyire felázik a teteje, puhul. És kicsit bővebb vízzel habosítom, mint más pamaccsal, szerintem így több habot "begyűjt". Ja, és a szappanokat arcon habosítom, nekem így jobban bevált, mint edényben.
mennyire jó krémhez/szappanhoz. Mennyire hullik/nem hullik, mennyire puha/rugalmas, mennyire jó habot csinálni vele, mennyire kíméletes az archoz, milyen a fogása etc.
Krémhez is tuti, ott nem kell semmit trükközés, nagyon gyorsan habot képez az edényben. Nekem nem hullik, kb. 4-5 hónapja van meg. Az archoz mivel puha, szerintem nagyon kíméletes, én egyáltalán nem tapasztaltam olyan szúrósságot, mint amit mások írtak egyéb borz pamacsokkal kapcsolatban (bár nyilván ez nem a borz pamacsokra jellemző, hanem minőségi kérdés). A fogása először kicsit szokatlan volt, mert az előző pamacsomnál kisebb a nyele, de simán megszoktam, szóval már egyáltalán nem figyelek föl erre.