Az összes pamacs jó, csak más a célközönség, ennyi. Én például a hátam közepére nem kívánom a kocákat. De nemcsak a szinti jó. Csak jobb.
A 1001 pamacs nagyon jó. Kár hogy a nyelét nem csinálják meg rendesen Egy hónapja használom és gyakorlatilag hosszában végigrepedt a nyél
Cáfolnám. Minden 2-3. alkalommal azt használom, és semmi baja a nyélnek.
Idézetet írta: Bowapex - 2015. Február 24. - 13:52:09A 1001 pamacs nagyon jó. Kár hogy a nyelét nem csinálják meg rendesen Egy hónapja használom és gyakorlatilag hosszában végigrepedt a nyél Uh!Nekem dec 06 óta üzeemel egy ( s van még 6 tartakék ) de a lakk hiban kívűl mast nem láttam rajta.Tervezem felcsiszólnu, s padló olajjal jól beitatni.
Idézetet írta: Forri - 2015. Február 24. - 14:22:10Cáfolnám. Minden 2-3. alkalommal azt használom, és semmi baja a nyélnek.Hát lehet hogy csak nekem van pechem vele, de a tények makacs dolgok. Márpedig az enyém végig van repedve!
Idézetet írta: pmol322 - 2015. Február 24. - 13:55:41Idézetet írta: Bowapex - 2015. Február 24. - 13:52:09A 1001 pamacs nagyon jó. Kár hogy a nyelét nem csinálják meg rendesen Egy hónapja használom és gyakorlatilag hosszában végigrepedt a nyél Uh!Nekem dec 06 óta üzeemel egy ( s van még 6 tartakék ) de a lakk hiban kívűl mast nem láttam rajta.Tervezem felcsiszólnu, s padló olajjal jól beitatni.6?