Használat közben lepattogzik róla a lakk/festék, repedezik, mittomén... Én szeretek nyugodtan és kellemesen borotválkozni, az ilyenek idegesítenek.
Nem képvisel olyan értéket, hogy idegeljen a gyártási tökéletlenségei.
Nem az ár/érték arányról beszélek, hanem a zavaró dolgokról. Van olyan pamacs, ami nagyon jól működik, és nincsenek vele ilyen problémák. Igen, kicsivel többe kerül, de nem nagyságrendekkel. Viszont nekem - és szerintem sokunknak - annyit megér. Inkább legyen egy jó pamacsom, amit nyugodtan és kényelmesen használok, mint hét olcsó, amiből azért van annyi mert...? Ha szétmegy, kidobom? Úgy vagyok vele, hogy inkább köteget cserélek, mert az van inkább kitéve a kopásnak (is) használat által. Nehogy má' a nyél legyen a fogyóeszköz...
Na most alávetem tartós tesztnek, csak ezt fogom használni, és szólok ha elkezd pattogzani vagy repedezni.
Mondjuk én egy kisebb pohárban áztatom úgy, hogy a nyelet alig éri a víz. Lehet emiatt van még egyben?
Mindenesetre kb 400 Ft nevetséges ár volt egy ilyen jó gerinces kis kötegért.
Szerintem én is kipróbálom majd, "csakazértis". Szintén nem szoktam a nyeleket vízbe mártani, sőt, a habot sem folyatom rá.